BİNG'den Büyük Yenilik...

Turkish Developer
15-09-2009, 12:53   |  #1  
Turkish Developer avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
671 mesaj

Microsoft'un arama motoru BİNG, arama konusundaki üstünlüğünü sağlamaya ve korumaya kararlı. Nitelikli  yenilikler, ve dev  adımlarıyla büyümeye devam eden BİNG, kısa zamanda yükselişe geçerek, rakipleri tarafından dahil, dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Sade arayüzü, değişen üstün görsel zenginliklerinin yanında; Hızlı,akıcı,kullanımı kolay, uygun filtrelemesiyle her geçen gün , kullanıcılarının büyük beğenisini kazanıyor.

İşte BİNG'den büyük bir yenilik daha geliyor. BİNG in yeni özelliği: Visual Search ! =  Farklı gruplanmış kategoriler arasında, görsel  arama gerçekleştirilmesini sağlayacak yeni bir hizmet. Microsoft bu adımla gelecekteki arama teknolojisinin ilk temel taşlarını koymaya başladığını diyebiliriz.

BİNG Visual Search ile;  CD - Cep telefonları - Kitap - Dergi - Müzik - Albüm - İphone uygulamaları - Alım satım - Sanatçılar, Tanınmış kişiler ve dahasıyla aramak isteyenlere görsel yeniliğiyle kullanıcılarını buluşturacak.Henüz BİNG Türkiye sayfaları hizmete tam olarak tabi değil. Fakat yakın zamanda bu özellik kapsamlı olarak kullanılacak.

İnternet tarayıcılarının olmazsa olmazlarından olan,Kullanıcıların  başlangıç sayfalarında yer edinmiş  arama motorlarından  beklentiler büyük. İşte büyük bir yeniliği Visual Search ile meydana getirecek olan BİNG 'in de bu özelliğin kullanılabilmesi için kullanıcılarından bir isteği var. Geliştirilen bu özelliğin kullanılabilmesi için Microsoft Silverlight Medya oynatıcısının sistemlerde kurulu olması gibi.

Microsoft Silverlight son güncel sürümünü BURADAN indirebilirsiniz.

Turkish Developer

Kırık Çocuk
15-09-2009, 13:46   |  #2  
Yıllanmış Üye
473 mesaj

Güzel bir yenilikmiş. Ve çok haklısın ki Bing çok hızlı gelişti ve gelişmeye de devam ediyor.

DoctorDree
15-09-2009, 13:52   |  #3  
Yıllanmış Üye
235 mesaj

GoogLenin Yrini Tutamaz Ama :)

ahmetkürkçü
15-09-2009, 14:01   |  #4  
ahmetkürkçü avatarı
Yıllanmış Üye
809 mesaj

ilerde bence google ı geçer henüz bingi bilen sayısı çok az..

eolos
15-09-2009, 14:05   |  #5  
Yıllanmış Üye
2,036 mesaj

servis sanırsam henuz türkiyede çalışmıyor

gokhan38
15-09-2009, 20:33   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,097 mesaj

rekabet her zaman iyidir ;)

CapanQGLU
15-09-2009, 21:03   |  #7  
CapanQGLU avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,511 mesaj

İlk açıldığı gibi birşey tarattığınızda alakasız şeyler çıkmıyor, düzeltme ve yönlendirmeler iyi olmuş..
Bilen sayısı gerçekten az çok olsa da Google'yi geçeceğini sanmıyorum.
Bing gelişimlerin arasında birazda Reklama el atsa iyi olur.

frozen
16-09-2009, 09:49   |  #8  
frozen avatarı
Yıllanmış Üye
776 mesaj

Düşünmeden atılan reklamlar, daha çok dezavantaj oluşturur. Bing sanırım şu sıralar deneme kullanıcılarından memnun ki bunu pek düşünmüyor. Test aşamalarından ve gelişmelerden sonra çok daha iyi bir yere geleceğine eminim. Google'a gerçek bir rakip çıkmasından memnunum. Sonuçta bu bizim işimize yarar.

Sevdimsadece
16-09-2009, 10:35   |  #9  
Yıllanmış Üye
172 mesaj

google sade ve güzel abartısız : ) bu yüzden google bana öyle efekli mefekli bişey gerekmez yok web 3 yok 2150 yok css 2500 5200 google sadeligi beni etkiliyor çizgisi çok güzel

history83
18-09-2009, 13:09   |  #10  
Yıllanmış Üye
758 mesaj

alışkanlık hala elim google a da gitse sırf şu arka plan resimleri için günde 1 kere göz atıyorum.müthiş resimler oluyor.en azından beni çeken noktası şimdilik bu.