BIOS - Boot Sequence Resimleri [Yardım]

Burak Gündüz
15-03-2011, 22:18   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
83 mesaj

Windows format atma öncesindeki CD-Rom'dan önyükleme için, BIOS tan Boot Sequence ayarının adım adım çekildiği resimler ve anlatımları gerekli. Resim dosyaları büyük boyutlu,kaliteli ve reklamsız olursa daha iyi olur.

Windows 7 ile ilgili sunumum var, bu resimleri de ekleyeceğim. Bundan dolayı bu resimlere ihtiyacım var arkadaşlar.. Yardımcı olursanız sevinirim..

Herkese İyi Çalışmalar Dilerim ...

Son Düzenleme: Burak Gündüz ~ 15 Mart 2011 22:26
Barış
15-03-2011, 22:30   |  #2  
Barış avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
1,971 mesaj

Dostum aynı seçenekler sendede var ? sende yapabilirsin sanırım elin ayagın tutuyordur :) bunları yazabildiğine göre :)
ödevlerini biz yapıcak değiliz ya :)

berkcan_0
15-03-2011, 22:45   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,153 mesaj

adamlara bak ya ödevlerinide bizze yaptırıyorlar :D bu teknoloji forumları ne hale geldi kendin sanal makinada bir işletim sistemi kurup video ile yada anlık resimler çekerek yap bari

Burak Gündüz
16-03-2011, 20:23   |  #4  
OP Üye
83 mesaj
Alıntı: berkcan_0  
adamlara bak ya ödevlerinide bizze yaptırıyorlar :D bu teknoloji forumları ne hale geldi kendin sanal makinada bir işletim sistemi kurup video ile yada anlık resimler çekerek yap
Sizlereki gibi pc'im olsa emin olun ki sormam bile..
Ve ben sizden benim için format atın da sanal pc'e bir zahmet BIOS resimlerini de çekin demedim..
İsteğim sadece eğer internette rastlarsanız gönderebilir misiniz. Amacındaydı ...

mancukya
17-03-2011, 12:26   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Alıntı: Burak Gündüz  
Sizlereki gibi pc'im olsa emin olun ki sormam bile..
Ve ben sizden benim için format atın da sanal pc'e bir zahmet BIOS resimlerini de çekin demedim..
İsteğim sadece eğer internette rastlarsanız gönderebilir misiniz. Amacındaydı ...
Sana az bile söylemis gerci anlamadigin ve anlamayacagin belli fark etmezde senin pc buraya gelip konu aciyorsa Google, Yahoo, Blinge yolu ugramiyormu  üstelikde arama yapmak icin dogru ingilizceyide yazmisin
bu yazdigim 3 isim var ya arama motoru dandik bir win 95 ile acilir bunlar orada BIOS - Boot Sequence yazar ve aramak icinde resim pisture secersen zaten cikardi

Terbiyesizlik yapiyorsunuz üstüne gene terbiyesizlik yapiyorsunuz ama sorun Chipin forumlarinda gereken yetkilinin olmamasi aslinda bu tarz sacmaliklarin direk kitlenmesi gerekiyor.

Banned
17-03-2011, 12:49   |  #6  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Ayıp etmişsiniz 3-5 resmin lafımı olur. Ahanda vereyim. Bu arada kardeş sende konu aömadan önce google görsellerde arama yapsaymışın bissürü resim zaten bulurmuşsun.

http://www.google.com.tr/images? ... wi&biw=1024&bih=653