arkadaşlar sistem topladım 1 hafta önce anakart asus p5pl2-e ramlar 2 tane ocz 1 gb 667 mhz . everest home la baktığımda ramlar gb olarak 2 gb tam fakat mhz 333 olarak gözüküyo . bios güncellemesi gereklimi , eğer gerekliyse asus bu modelini bios güncellemesi ile ddr2 667 ye yükselttimi ? eğer öle deilse anakartı geri vericem başka bi anakart takmalarını istiyecem ...
bios güncelleme gereklimi?
bnce ramlarini çıkar bir daha tak everestte bakma başka bir programda bak arkadaşım
anakartın bios'una gir ordan ram'lerin degerine bak, ve bide o degerlerin oldugu yerde ram'larin calısma hızını belirleyebilecegin ayarda mevcuttur, onu 533'e cek mümkünse. 533 dememin sebebide senin anakartın 533MHz desteklio zaten, 667'yi her sekilde unut yani :)
Bence o anakartı gerı ver. Kendıne adam gıbı anakart al.İşlemcin nedir sana bız önerelim.
işlemcim e6300 1066 fsb var anakart bunu destekliyo herhalde . dediğinize göre bu anakart benim işimi görmez , o zaman ben başka bi anakartla değiştireyim bunu önerniz msı p6n slı dir büyük ihtimal . çünkü bende başta onu düşündüm ve istedim ama ellerinde yokmuş aldığım yerin neyse bu sefer sipariş ederler alırlar . çok teşekkürler hepinize ...