Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var Acer 6935G Marka Laptopuma geçenlerde Bios güncellemesi yaptım Fakat güncelleme sonrası bios'da yazan Laptopun seri numarası 123456789 gibi oldu bu yüzden servise veremiyorum acer yetkili servisini aradım budurumda garanti dışında oldugunu söylediler ve garanti dışı işlem yapabileceklerini söylediler benim bu seri numarasını değiştirme sanşım yokmu lütfen yardımcı olursanız sevinirim ilk defa böyle bir olaybaşıma geliyor.
Bios güncelleme sonrası hata
arkadaşım yok öyle bir şey ,driver ı acer ın kendi sitesinde ve uygun olanı indirdiysen ondan sonra arıza yaptıysa tüm hata acer a aittir ücretsiz yapmaya mecburlar bak bende 3 tane acer nb var gayet duyarlı davranıp ilgi gösteriyorlar web destek son kullanıcı içindir orda download açık bir şekilde sunulan driver yüzünden nb un arıza yaptıysa suç onlarda ama söylediğim gibi donanımsal veya acer sistemi etkileyecek herhangi bir modifiye yapmadıysan haklısın iyice düşün haklı olduğuna inanıyorsan gıkını çıkaramaz servis
BIOS güncellemesi ile garanti dışı kalmaması lazım. Ayrıca BIOS'ta cihazınızın seri numarası yazmaması lazım. Seri numarasının yazılı olduğu etiket altındadır ve garantiyi ilgilendiren bu etiket ile sizin elinizdeki faturadır. Anlaşılan servis fırsatı paraya çevirmeye niyet etmiş sizin durumunuzda...