BIOS güncellemesi (yardım)
bios türünüz award veya ami bios olup olmadığını bilmiyorum ama eğer award bios ise windows üzerinden bios güncellemesi için chip online editörlerininde onayladığı ve tavsiye ettiği winflash adlı programdır ve çok basittir ama bir o kadarda risk taşır çünkü bir daha bilgisayarı açamayabilirsiniz bunun yerine eğer garanti kapsamındaysa sisteminiz servisine verin onlar yapsın böylece riskede girmemiş olursunuz bu arada sistemimde sorun yaşıyorum demişsiniz ilk önce ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz bunu belirtirseniz belki çözüm bulunabilir ?
winflash , @bios ,bu programları tercih edebilirsin yalnız arkadaşı dediği gibi riskli bir işlemdir 10 sn belki sürer ama bu arada elektrik kesintisi falan yaşarsan iş zora biner o yüzden mümkünse bir kesintisiz güç kaynağıyla bu işlemi yaparsan için rahat olur.
Yahu yukarıda üst konu var anlayamıyorum sizi....Yazıyor her şey....Okuyun... Gigabyte @BIOS arkadaşım yani bu kadar basit....
Yahu yukarıda üst konu var anlayamıyorum sizi....Yazıyor her şey....Okuyun... Gigabyte @BIOS arkadaşım yani bu kadar basit....Teşekkür ederim.
Yahu yukarıda üst konu var anlayamıyorum sizi....Yazıyor her şey....Okuyun... Gigabyte @BIOS arkadaşım yani bu kadar basit....recep sen böyle sert çıkışmazdın sinirli bir anına denk geldi galiba ,bu tavırda yorum yapmazdın ?
buradanyardımArkadaş haklı.