sata 320 gb hdd aldım. biosda 320 gb görüyor fakat xp kurulumuna geçtim 131 gördü, devam ettim kurulumdan sonra xp de hala 131, bilg. yönet de baktım ordada 131 yani oluşturulmamış bölümde yok nedir olay? bbiri yardımcı olsun
biosda 320 gb gözüken hdd xp 131 gb görüyor
anakartin ve hdd ne marka? bunlari tam olarak yazarsan yardimci olabilirim.
ASUS P5L-MX, seagate 320 gb sata2 16 mb cache ikilisi, anakartın raid driverları yüklenirse kalkar dediler ama yükleyemedim devamlı hata veriyor, ama öncelkikli sorunum şimdi fan çalışmıyor? dexonic marka DEXONIC BLUEPOWER 400W ATX KASA GH014 , power takılı kablonun ama fan çalışmıyor anlayamadım sebebini
BIOS u guncellemeyi dene. olmazsa hdd ni baska programlar ile ms-dos kipinde ulasmaya calis ve 320 gorursen 4-5 parcaya ayir.
recreativodostan fdsik at kesin çözüm.fdisk atılsada çözüm olmayabilir çünkü piyasada çok hatalı hdd ler var bence götür garantiye.
metanechoASUS P5L-MX, seagate 320 gb sata2 16 mb cache ikilisi, anakartın raid driverları yüklenirse kalkar dediler ama yükleyemedim devamlı hata veriyor, ama öncelkikli sorunum şimdi fan çalışmıyor? dexonic marka DEXONIC BLUEPOWER 400W ATX KASA GH014 , power takılı kablonun ama fan çalışmıyor anlayamadım
işletim sisteminiz windows xp sp1'midir.
windows xp sp1 maximum 137gb'a kadar destek verir
eğer sp1 se bu sorunu yaşayabilirsiniz
eğer mümkünse xp sp2 li bir cd ile kurulum yapın
DEXONIC GH014 model kasada kendınden kapanma gıbı bır sorun yasıyorum yardımcı olmanız mumkunmu
biostan görüyorsa xp görmüyorsa disk te donanımsal bir arıza var demektir.garantiliyse hemn aldığın yere götür.
devrim1111DEXONIC GH014 model kasada kendınden kapanma gıbı bır sorun yasıyorum yardımcı olmanızyardimci oluruz ama keske yeni bir konu acsaydin... bunun kasayla ilgisi olmayabilir. donanimsal yada yazilimsal bir sorun olabilir. bu yuzden test edilmeli. sorun kasanin guc kaynagindan ise guc kaynagini degistirirsin...mayatabiostan görüyorsa xp görmüyorsa disk te donanımsal bir arıza var demektir.garantiliyse hemn aldığın yere götür.konu neredeyse 1.5 senelik. arkadas coktan sorununu halletmistir.