Merhaba arkadaşlar biostar TA780G anakartım var ve bugun formattan sonra güncel driver ları sitesinden indirirken acayip bişe indi :) programın arayüzü tam bir bomba :D OC yapmayı bilmediğim korkuyorum kurcalamaya bilgisi olan arkadaş var mı? Şimdiden teşekkürler.
Biostar'ın ilginç overclock yazılımı
bende msi ın overclock programı kullandım ama pek ışe yaradıgı söylenemez.
herhangi bir prgoramla overclock u kesinlikle tavsiye etmiyorum (tecrübelerime dayanarak konuşuryoum ) en iyisi anakart ın setup menüsünden yapmandır tabi tecrübeli olmadıgın iicn baya bi bilgiye ihtiyacın olacak nette overclock hakkında bi cok yazıyla karşılaşabilrisin.
bende programlarla yapılanları pek tutmam, ne sağlıklı nede her daim kalıcı olmuyorlar. senin bu yazılıma gelince arayüz harbiden bomba. o sağdaki göstergeleri anladımda soldaki çubuklardan hangisi neyi ayarlıyor onu niye yazmamışlar? deneme yanılmayla mı bulcak millet.
edit: bir daha bakınca çözdüm, her çubuğun tepesindeki rakamlar sağdaki göstergeyle eşit, ordan anlaşılabilir ama yinede böyle önemli bir olayın kontrolü böyle önemsiz olmamalı.
Gigabyte'ın gözünü seveyim çekirdek açma bile var anakartta.x3 425 aldım x3 720 oldu l3 açıldı 6 mb hemde
4. çekirdek de açılıyorda çekirdeğin cache belleği bozuk galiba.Yoksa x4 b25 olarak görüyor işlemciyi (x4 925)
Giganın kendi oc programı easytune 6