Bip sesi korkutuyo ( ACİL YARDIM ) !!

ozan3942
22-06-2011, 10:43   |  #1  
ozan3942 avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
38 mesaj

herkese günanydın benim pcde çookk sorunlar var en baştan başlıyorum anlatmaya herşey explorer.exe hatası ile başladı ( iexplorer değil ) bu hatayı alınca tamama basıyorum ard arda 3-4 tane daha hata gelio masaüstü bi 10 sn kayboluyo ve geri geliyodu. bunu bu hatayı herhangi bir dosyaya tıkladığımda (tek tık yapsam bile) ara sıra çıkıyodu. ben araştırdım biraz virüs olabileceği felan ama virüs programı kuramıyodum nod 32 yi kurdum pcye çekirdek ile iletişimde hata oluştu diyor kaldırmaya çalıştım fakat yüklü olan programlar kaldırılabilir diye hata çıkıyor ben de deli oluyorum tabi :S neyse hadi Ccleaner ile kaldırırım diye düşündüm onu yükledim programı açıyorum 2 sn içinde ccleaner kapandı C ye sistem yedek attım gariplikler bitmedi dün ilk sistem yedekten sonra combofix ile tarattım pcyi nod 32 yi warning olarak buldu bişiler yaptı pc yeniden başladı sonrasında pc bi daha açılmadı hiç bir modda. neyse pardus ile açarak pcyi verileri toparladım nolur nolmaz diye sonra sistem yedeği tekrar deniyeyim dedim şuan pc açılıo ama gariplikler yine peşimde sanırsam bu virüs D ye de bulaşmış ne garip virüs bazen pcden kahkaha sesi gelio :D şaka bi yana şuan herhangi bir program ya da oyun silmeye kalksam pc den bir bip sesi geliyor bu ses 3 tane tuşa basınca bilgisayardan kitleniyomuş gibi gelen bi bip sesi var onunla aynı ses korkuyorum xp ile onarımı henüz denemedim eksik dosyalar var sanırsam zaten açılışta C hata görmüş olabilir dedi bu işlemi geçebilirsinz fakat yapılması önerilir diye bişi çıktı bişeyleri bişeyleri sildi daha önce olmuştu bu bana C hasar görmüş olabilirmiş pcdeki bi de bişey söyliyim ilk yedeklemeden sonra bazı işlemler sonucu mavi bi ekran geliodu restart atmam gerekiodu o yüzden pcye şu an yok allaha şükür yanlız şu bip sesi harbi korkutuyo ben hayatımda ilk defa gördüm bunu pcye dün çok restart attım belki ondn felan olabilir mi ??

M.G.G
22-06-2011, 11:32   |  #2  
M.G.G avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,367 mesaj

Bilgisayarına çok pis bir virus bulaşmış.Ilk olarak net bağlantını kes pcye spyshelter yükleve yeniden başlat viruslü dosya başladığı anda sana uyarı verecektir hepsine no de ve sistemi yeniden başlat ve Programın içindeki Black/white list'i bana yolla  ;)
Olmadıysa Bunu indir(Farklı bir pcden) ve cdye yazdır bilgisayarına tak boot olarak başlat ;)
Virusun ismi Gimmiv.A ;)

ozan3942
22-06-2011, 11:46   |  #3  
ozan3942 avatarı
OP Yeni Üye
38 mesaj

yapma yaw durum bu kadar ciddi demek ben bi onarım felan atarım diye düşlüyodum :S

ozan3942
22-06-2011, 11:51   |  #4  
ozan3942 avatarı
OP Yeni Üye
38 mesaj

bi de kardeş ses kartım hasarlı pcden ses çıkmıo ne sorunlu pc diceksin içinden ama :):)

ozan3942
22-06-2011, 12:08   |  #5  
ozan3942 avatarı
OP Yeni Üye
38 mesaj

yaptım oluşan liste de bu :) hala bip sesini alıyorum şimdi de bişey yüklemeye çalıştım bip didi :D

M.G.G
22-06-2011, 12:38   |  #6  
M.G.G avatarı
Yıllanmış Üye
3,367 mesaj

Virus var ama kayıtdefteride bozulmuş (:
Ilk kayıtdefterini düzeltelim sonra hallederiz virusu (:
http://download.uniblue.com/site/prodpage/rb/registrybooster.exe
Bip sesi ram yetmediği durumda açığa çıkar (:
Bu arada durum ciddi değil sadece sakin olup doğru yerde doğru işi yapmak lazım (:
Ben daha hasarlı pclere rastladım(Kasa eğikti düşünebiliyor musun (: )
Edit:Spyshelter'i silebilirsin artık onla işimiz kalmadı yada istersen durabilir (:

Son Düzenleme: M.G.G ~ 22 Haziran 2011 12:39
melen
22-06-2011, 12:58   |  #7  
melen avatarı
Yıllanmış Üye
3,638 mesaj

Sanırım bir trojan.
Bir de bunu deneyin.

M.G.G
22-06-2011, 13:31   |  #8  
M.G.G avatarı
Yıllanmış Üye
3,367 mesaj
Alıntı: HP-Tubos Melen  
Sanırım bir trojan.
Bir de bunu deneyin.
Bu bir backdoor ondan tanınmış programların düzgün çalışmasını engeller (:

ozan3942
22-06-2011, 15:31   |  #9  
ozan3942 avatarı
OP Yeni Üye
38 mesaj

kayıt defterini düzelttim kardeşim programı biliodum link için sağol şimdi hangi adım da :D

mburak12345
22-06-2011, 20:01   |  #10  
mburak12345 avatarı
Yıllanmış Üye
1,242 mesaj

format cd sini tak format ekranına kadar gel c yi seç enter a bas başka bi işletim sistemi var diye hata verecek işletim sistemini onar yazının oldugu tuşa bas sonra sanki format atacakmış gibi olacak ama atmayacak düzeltecek ve, sen formatlamadan c ye tekrar kursan bile dosyaların silinmez. yeterki formatlama dos ekranında. dediğim işlem biter bitmez pc yi ağ desteği ile güvenli modda aç kaspersky 2011 deneme sürümünü indir kur. reset at heryeri tarat...

melen
22-06-2011, 21:03   |  #11  
melen avatarı
Yıllanmış Üye
3,638 mesaj

Alıntı: M.G.G  

Bu bir backdoor ondan tanınmış programların düzgün çalışmasını engeller (:
Nereden biliyorsunuz? Ben bunla sistemimi tarattırdım ve hiç bir şekilde de programlarımın düzgün çalışmasını engellemedi.

cracker1
23-06-2011, 10:40   |  #12  
cracker1 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
326 mesaj
Alıntı: HP-Tubos Melen  
Sanırım bir trojan.
Bir de bunu deneyin.
bence bu trojan değil bip sesi ile hiç bir alakası yok
bence bu bir şaka virüsü