Arkadaşlar Call of Duty 6 yeni adiyla Modern Warfare 2 veya herneyse bu oyunun sistem gereksinimleri acıklandımı ? eger acıklandıysa solermisiniz bakalim bana uycakmı sadece gereksinimlerini soyleyin ben aradım ama bulamadım bir de burda soriyim dedim yardım ederseniz sevinirim :) Eger Cıkmadıysa bile tahmin edebilirmisiniz
Bir bakarmisiniz
*İşlemci: AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0GHz ya da daha iyisi,
*Hafıza: 8 GB boş alan, 512MB RAM (XP)/1GB RAM (Vista),
*Grafik kartı: Shader 3.0 - 256MB Nvidia GeForce 6600GT/ATI Radeon 1600XT ya da daha iyisi.
böyle diyo ünlü bi oyun sitesi..
allah saolasın kardes ben ekran kartı alıcatım ya parayı babam aldı mahalesef ole ortada kalıverdım atı readeon 1600 xt dedin yanlıs olmasın bende atı 2600 xt war suan ama kaldırmaz cunku cod 5 zor kaldırdı ha bu arada ben oyna gırıom pc kapanıo ramler yandı sızce ondan dolayı olabılırmı 2 gb ram wardı 2 sınde yandı pc en fazla 15 dk acık kalıyor
punis yardim et ram dan dolayı olabılırmı ?
benim yazdığımın aynısıymış:D ben başka yerden almıştım ama meğerse o cod 5 inkiymiş,demekki aynı derece sistem istiyo 2 oyunda.
arkadaş pc kapanıo ondan fazla sıklıkla bakamıyom
Sistem:
2 gb ram wardı sımdı yoq
Cpu:Inter Core 2 Duo CPU 2.20 GHz E 4500
Ekran Kartı:ATI Readon 2600 xt
Anakart:GA-945GCM-s2l
PSU:300 WATT Everest (biliyom cok dusuk) :D
sorun ramdemi yoqsa psu dami bi bak :D
mavi ekran cıkmazmı off cıkıyor tabı
punisher kardeş mavi ekran cıkıyo neden sordun cevap vermiyon hala baskası verebılcekmı cevap acaba ??
bir kişi bile bakmıcakmı off
*İşlemci: AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0GHz ya da daha iyisi,
*Hafıza: 8 GB boş alan, 512MB RAM (XP)/1GB RAM (Vista),
*Grafik kartı: Shader 3.0 - 256MB Nvidia GeForce 6600GT/ATI Radeon 1600XT ya da daha iyisi
düşükmüş
Birinci sayfada link var , mavi ekran hatası ile ilgili..Orayı neden bakmıyorsunuz ?