bir başka vista 5.1 sorunu

ULTIMATE_BOY
01-02-2008, 18:15   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
59 mesaj

merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı benim yanıtlarsanız sevinirim benim microlap x23 5.1 ses sistemi var bunu vistada sanal surround aktif sesler explorer de gezinirken olsun dosya açarken olsun aşağı yukarı yaptıgımda bazı oyunlarda ve medya player de görsel efekt leri açtıgımda sanki pc çok yavaşlıyor sesi agırlaşıyor halbuki pc güncel sistemlerden oluşuyo intel dual core cpu 2 gb ram ati x1050 ekrankartı işletim sistemim vista ultımate vs acaba sorun  ekran kartındanmı çözemedim  yardım ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden bol sorunsuz pc li günler diliyorumGülümseme

uGuR.uK
01-02-2008, 19:31   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

sanal surround yaparken kullandıgın yazılım vista ile uygun bir sekilde calısmıor olabilir. kullandıgın ses sürücülerinin ve yazılımın üretici sitesini girip en son ve vista ile uyumlu sürümünü indirip dene bi.

Kombat
01-02-2008, 19:32   |  #3  
Kombat avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
425 mesaj

Bendede aynı sorun var ama benim ses sistemi farklı sesleri vermiyor. 5.1 kanalından ses gelmiyor. Ses sistemleri ve ses kartları bölümüne yazdım daha bi çözüm tavsiye eden bir Allahın kulu çıkmadı. Çıkacağınıda sanmıyorum.