Arkadaşlar, bilgisayarımda bir kaç gündür çeşitli hatalarla karşılaşıyorum ve bu durum açıkçası canımı sıkmaya başladı. Aşağıya sırayla sorunları yazıyorum. Bunlardan herhangi birinin çözümünü biliyorsanız yardımlarınızı bekliyorum.
1. Programları ve Dosyaları Ara çalışmıyor
Başlat'ta programları ve dosyaları ara kutucuğuna birşey yazdığımda hiçbir tepki vermiyor ve diğer sonuçlara tıkladığımda "Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi. Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir" diye bir uyarı veriyor.
2. Masaüstüne sağ tıklayıp Araçlar'ı açmak istediğimde "Settings.ini başka bir işlem tarafından kullanılıyor. Diğer programı kapatın, ardından Yeniden Dene'yi tıklatın veya çıkmak için İptal'i tıklatın." diye bir hata çıkıyor.
3. Bilgisayar'a sağ tık ve Yönet'i açıyorum. Oradan Performans'ı tıklıyorum ama "MMC eklentiyi başlatamadı" diyor. Daha önce olmuyordu bu da.
4. Yeni bir kullanıcı hesabı açıp orada da yukarıdaki hataların olup olmayacağını görmek istedim ve hiçbir sorun yok. Yeni açtığım kullanıcı hesabında programları ve dosyaları ara kutucuğu çalışıyor, araçlar ve performans çalışıyor. Ama burda da yeni bir hatayla karşılaştım. Kullanıcı hesaplarının girişlerinin olduğu yerde yeni açtığım kullanıcı hesabının adı "Başka Kullanıcı", yani girdiğim isim görünmüyor ve oraya girmek için kullanıcı hesabımın adını girmek zorunda kalıyorum.
Sorunların çözümünü biliyorsanız yardımılarını bekliyorum arkadaşlar.