SELAMLAR ARKADAŞLAR, YAKLAŞIK İKİ GÜN ÖNCE ATİ HD4850 256 BİT 1GB DDR3 EKRAN KARTI ALDIM. YALNIZ SORUN ŞU ELİMDE 300W AOPEN MARKA PSU VAR, VE ÇOĞU ARKADAŞ BU PSU'NUN YETERSİZ OLUCAĞINI SÖYLEDİ. BEN DE DÜN ARKADAŞIMDAN 350W'LIK CODEGEN MARKA PSU ALDIM. ACABA BU İKİ PSU'YU AYNI KASADA AYNI ANDA KULLANMA ŞANSIM VAR MI? VARSA BUNU NASIL YAPABİLİRİM, BİLGİLENDİRİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Bir Kasada İki Psu!!!
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
271 mesaj
eeee arkadaşlar yorum yapan yok mu başka...
psu yu çalıştırmak kolay 24 pinli soketin yeşil kablosuyla herhangi bir siyah kabloyu birbirine değdirdiğinde psu çalışmaya başlar ama kapatmada ne olur bilmiyorum. anakarta taktığın psunun yeşil kablosuyla ekran kartı için kullandığın psunun yeşil kablosuna bir hat çekmelisin. doğal olarak anakart psu yu tetiklediğinde diğer psu yu da tetikleyecek ama kapatma durumu yine tetiklemeyle olacaktır buda nasıl olur şuan bilgim yok. dur merak ettim akşam bi deneyeyim:d
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
271 mesaj
yani şimdi kasada olan psu'nun yeşil kablosunu sıyırıp diğer psunun yeşil kablosunu birbirine bağladığım zaman ikisi de çalışıyor durumda mı olacak???