En fazla 1 ay çıkacağın kız için kafanı bu kadar yorma, sizin yaş küçük .. 13 daha .. o yaşta bu işler böyledir
kız tipine bakar beğenirse çıkar, aşk diye bişey yoktur o yaşlarda.
söyle gitsin bekleme çok, cuma falan söyleyemezsin yarın söyle sevdiğini hemen,
en kötü ihtimalle "ben seni arkadaş olarak görüyorum" der, bu laf onun yanında adam gibi davranmadığını
korkak olduğunu gösterir.
Bu laf'ı duymakta olayı tek taraflı bırakıp hiç cevap alamamaktan iyidir, en azından ders çıkarırsın kendine ölçersin biçersin faydalı olur.
Bir Kızı Sevdiğimi Ona Nasıl Belli Ederim [[İçeri]
bence sen perşembe günü söyle :d:d
perşembe okula qitmicekmiş bi tarama yaptım herkes onu seviomuş
bi çocuğu söylettirme çalışıom kıza bakalım nasıl cvp vercek die oda olmadı
ama şaka bi yane sınıfta 13 erkek var
çok ciddiyim 6 erkek onu sevmiş ne kadar geç kaldım bea xd
şuanda onu seven dedim çocuk var işte tek o
assında bizim okulda bir tane 8.sınıf var oda 13 erkek 9 kız
9kız içinde bi tane bulcan mecbur çolu çocuk tipi var çounda mecbur buna kaldık xd
birazdan kızın resmini koycam xd 1-2 saat dursun sonra silcem belki merak edenler vardır xd
gerçek koycam bide yorum yapın güzel paspal die 10 üzerinden not verin ortalama kaç alcak
Resim Silindi......
Bakan Baktı....
Bi Ara Tekrar Koyarım belki
Hadi Selametle
bende okul idaresine sinir oluyorum kız bana yakınlasıyor sevme belitileri yapmaya baslıyor 2 gün sonra atılıyor ne sanssızım yaa bana bakan kac kız varsa atıldı şu an 2 tane onlarda atılmasa bari
Seni Seven Her Kız Okuldan Atılmış Ne İş Kızlar Nie Öle Hep Atılıo
O Kızlar Hep Atıldına Göre Tek Sana Deil Herkese Yakınlaşıyor xd
neyse kardeş kusura bakma içlerinden gerçekten sevdiğini varsa ima etmeye çalıştım
şey için özürdilerim yanlış anlışılmasın aranızda hiç bişi olmamış ondan böle rahat konusorum
Bide loseface;
Eski Günlerim Aklıma Geldi Demişsin Anlat Bi Senide Yakından Tanırız;D
Aynı Bu Konuda Anlat ;)
ya kızların hep yanındaydım baskasına hiç yapmamıslar bana yaptıklarını sadece bana yakınlasıyorlarmıs
atılma nedenleride erkeklere sarkma deil zaten sadece bana sarkıyorlardı bende ne varsa artık birinin atılma nedeni açık giyinmesi öbürüde hiçbirşey yapmamıs ablası yüzünden atılmıs
Seni Seven Her Kız Okuldan Atılmış Ne İş Kızlar Nie Öle Hep AtılıoAnlatayım kardeşler dostlar :)O Kızlar Hep Atıldına Göre Tek Sana Deil Herkese Yakınlaşıyor xd
neyse kardeş kusura bakma içlerinden gerçekten sevdiğini varsa ima etmeye çalıştım
şey için özürdilerim yanlış anlışılmasın aranızda hiç bişi olmamış ondan böle rahat konusorum
Bide loseface;Eski Günlerim Aklıma Geldi Demişsin Anlat Bi Senide Yakından Tanırız;D
Aynı Bu Konuda Anlat ;)
Senaryo şöyle gerçekleşiyo:
İlk başta tipik bir güzel kıza aşık oluyonuz ama haberiniz olmuyo öle takılmaya fln çalışıyonuz sonra o olmuyo başka kıza geçiyonuz takılıyonuz oda olmuyo sonra başkasına tabi bunlardan hiç biri ile aranızda birşey geçimiyor.Tabi kızlar kendi aralarında konşuyolar her birisine tek tek sarktığınızı anlıyorlar.Sonra siz iyice yanlızlaşıyorsunuz tabir-i caizse öküzleşiyorsunuz.Sadist bile olabilyorsunuz.Bzen öle ki piskologa bile gitmeniz gerekiyor.Sonra zaman geçiyor ilk tanıştığınız kızla tekrardan arkadaş oluyorsunuz ardından anlıyorsunuz ki gerçektende onu sevmişim ben onu hiç unutamamışım diye
sonra tabiki yüzünüz olmuyo söylemeye ve öle sadece uzaktan izliyorsunuz sadece izliyorsunuz
oo loseface sndn bizdenmişsin ;)
İlk Aşk Son Aşktır;)
Hayatımda Bir Kıza Demiştim 2-3 Sene Önce Yine Aynı Kızdı Valla Bak
Seneyi Tam Hatırlayamam 1 Kere Dedim Oda 7.Sayfasını Yazdığımız Konudaki
Bahsi Geçen Kişi :):)
Hadi Selametle
olumsuz hava şartları nedeniyle kaydı iş xd
Manyak Kar Yağıo Burda ((Düzce 81.il))
Normalde 6-7 Kişi Gitçektik (Tüm Erkekler Ben dahil xd)
Haba Buz Onlarda Gitmez Diye Düşünüp Gitmedik
Kız Kıza Gittiler
/*pisliksiniz siz
gidin lan
hee sankii şeyy çığ düştü
kes beaa
beni artık zor bulursunuz */
bu laflarıda yedik hadi hayırlısı
hadi selametle
bu kızları anlamıom bi gün ters ters cevap verirler sonraki gün bn hç ksmam bna nbr derler
Ne **ktan iş çözemedim