Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
944 mesaj
ufuksVer coşkuyu Ufuksamet1986Hiç birini tercih etmem.Aslanım Samete bak. Asi, mağrur, kendine yetebilen kimseye muhtaç olmayan, Dünya nimetlerini elinin tersiyle itmiş bir arkdaşımız.Helal.Onlar beni tercih etmiş mi ki ?
Adımın anlamı zaten kalın fontlu yer
Yıllanmış Üye
527 mesaj
AŞK bir denklemdir... SEVGİ ise bilinmeyen...sevgiyi bulursan aşkıda buursun...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj
en_kro_nikhindistan cevizi, mango, balık, ıstakoz, hatun... ne bulursan götür moruk! neden üç şeyle sınırlayasın ki kendini!Selçuk abi moruk da oldun ya bu yaşta.
ufuksbence bu laf Selçuk Bey e değildir ki zaten öyle birşey olsa biz burdayız.en_kro_nikhindistan cevizi, mango, balık, ıstakoz, hatun... ne bulursan götür moruk! neden üç şeyle sınırlayasın ki kendini!Selçuk abi moruk da oldun ya bu yaşta.Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 23 Mayıs 2007 14:09
Yıllanmış Üye
3,430 mesaj
Ortalığı karıştırmak gibi bi niyetim yok.Ayrıca Selçuk Abi'nin bu gibi şeylere alınmaycağını bildiğim için bunu söyledim.Selçuk abi moruk lafının üzerine bir espri yapacaktı ve ne kadar komplekssiz biri olduğunu gösterecekti.
Son Düzenleme: ufuks ~ 23 Mayıs 2007 14:07
Taze Üye
6 mesaj
egemengigamesela benim 8600 Ultra askim gelip gecici, yeni nesil geldiginde degisir. 8600 Ultra bu yaz cikarsa ve alirsam 2 gun test ettikten sonra hevesimi alirim. ama ilk PC mi hic unutmam onu cok severdim...süppermiş
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Selçuk İslamoğluIssız bir adaya düşseniz, 3 dileğiniz ne olurdu olayı gibi sanki :Katılıyorum, Bu arada Egemenın 8600Ultra aşkına lafım yok.
Yıllanmış Üye
3,430 mesaj
Borga-xAma platonik o da gigayı sevse coktan gelirdi.hENÜZ GELMEDİ.Selçuk İslamoğluIssız bir adaya düşseniz, 3 dileğiniz ne olurdu olayı gibi sanki :Katılıyorum, Bu arada Egemenın 8600Ultra aşkına lafım yok.
Yıllanmış Üye
4,298 mesaj
naza cekmis biraz olur boyle. ATI bir adim daha atmadan gelirse iyi olur. yoksa ATI nin ilk 256bit lik kartini alacagim. tabi fiyati uygun olursa...
- 1
- 2