evet arkadaşlar crysis oyunundan bildiğimiz nano giysi sizde olsa ne yapardınız lütfen çok abartmayın olabilecek şeyler söyleyin çok ilginç fikirler çıkacağını düşünüyorum düşünsenize en önemlisi görünmez olabiliyorsunuz ve daha bir çok özelliği var yarumlarınızı eksik etmeyin
bir nano giysiniz olsa ne yapardınız
- 1
- 2
düşünsenize en önemlisi görünmez olabiliyorsunuz ve daha bir çok özelliği var yarumlarınızı eksik etmeyin
Banka soyardım
(ALLAH KORUSUN)
her şakada bir gerçeklik payı vardır tuttum bunu ama ben daha çok zengin ve kötü adamlardan çalardım
kafam sadece kızlara karşı çalışırdı :D Hava falan atardım :D
ama çalıp çırpmadan bir arkadaşımla beraber resimlerimi çektirir fotoğrafları gazetelere videolarıda tv kanallarına satardım spiderman misali
bu ülkenin en şerefsizini öldürürdüm bilen bilir
İlk önce, birkaç saatlik iş ile teröristlerin hepsi ölmüş olurdu. Sonra ASELSAN'a gider giysiyi incelettirir, kopyalattırırdım. En son olarak içine saatli bomba koyup kara borsada satardım. Giysi bombanın etkisiyle patlardı, akabinde adam da ölürdü.Sonra aldığım paranın yarısını bağışlar öteki yarısını da eğlenmeye harcardım. Biraz çocukça mı oldu ne =)
İlk önce, birkaç saatlik iş ile teröristlerin hepsi ölmüş olurdu. Sonra ASELSAN'a gider giysiyi incelettirir, kopyalattırırdım. En son olarak içine saatli bomba koyup kara borsada satardım. Giysi bombanın etkisiyle patlardı, akabinde adam da ölürdü.Sonra aldığım paranın yarısını bağışlar öteki yarısını da eğlenmeye harcardım. Biraz çocukça mı oldu ne =)sen bombayı patlatınca polisler senin peşine düşmeyecek mi ? :D
Düşmezler düşmezler =) Sessiz bomba bu...
evet düşündüğüm gibi baya ilginç fikirler çıkıyor ben mesela filistine gider önüme gelen israilliyi öldürürdüm sivilleri değil ( masum siviller ) hemde hiç acımadan bıkmadan hepsini tek tek öldürürdüm.
ya arkdaş önce bi kendi ülkeni kurtar sonra beraber gideriz filistine ondan sonra ver elini The USA (dağıtırız valla :D
o giysi üstünüzdeyken nasıl xxx yapılır acaba o giysi bende olsaydı çıkardım adliyenin çatısına yada valiliğin çatısına poz verirdim herkese
geceleri suçlu kovalardım ; bir eve hırsız mı girdi ? arabanız çalınmak üzere mi ? komşunun kedisi ağaçta mı kaldı ? xxx yaparken yardımama ihtiyacınız var ?
çocuğunuz sünnet olurken şeyi keserken tutacak kimse yok mu ?
hemen alo 1500 1500 1500 arayın bakirman ; yok olmadı electric man buda fazla tuhaf oldu ; buldum si.erman suçluları her yerde miker.......
yahu gerçektende o giysiyle emniyet teşkilatının yada mitin çatısına konduğunuzu düşünsenize
polis müdürü yada mit müşteşarı önce çatıya bakar ; sonra dönerek indirin lan şu şaklabanı çatıdan ; hemen gizli kimliğini bulun .......
polis mit ordu her yerde bu maskeli giysili adam kim diye arardı ; ama adamımız gerçek hayata iyi adapte olmuştu ve kendini gizlice saklamayı biliyordu ... o gözlüklerle sakar bir adam kılığında ve beceriksiz bir adam kılığında ve hırsızlar ajanlara vs herkese çok kolay adammış gibi görünürdü...
gizli kimliğini yeteneklerini saklamak için kolay bir adammış gibi görünmek lazım... bende gerçek hayatta öyle davranıyorum....
turbocat biz senle ne yapacaz :) -- Yanlış yere çekmeyin cümleyi --
Crysise fazla kaptırmışınz heralde :D Bi nanosuitim olsa bile kullanmazdım heralde,Dünyayı benmi kurtarcam anasını,Dursun bi kenarda:)sadece eğleniyoruz dostm millet düşüncesini yazıyor.evet benim bir nano giysim olsa ölene dek önce ülkemi sonrada dünyayı kurtarmaya çalışırdım.ama bu tür işler için para ve silah lazım
evet malesef hastasıyız abiii :-)
Crysisi bende severim,Çerezlikte olsa eğlenceli oyundur,her serisinin oynanması lazım:) ama ayrıca başka oyun isteyenlere The Witcher 2yi öneririm,Senaryosu çok sağlam,Zor bi oyun ama oynadığınızda emin olun vayy bee diyceksiniz:)
tamamda şimdi crysis türkçe tadı başka yani ha ama sen batilfied ile cod.m.w 2 yi kıyasla farklı tarzda oyun olsalarda 2 oyunda yapancı ama sen bu gün bir crysis le hiç bir oyunu kıyaslayamassın her türlü crysis alır crysis 2 yş bırak bu gün istediğin oyunla crysis ve warhead oyunlarını istediğin oyunla kıyasla crysis kazanır senaryo - grafikler - türkçe olması - oyun zevki - daha başka etkenlerde var tabi senin o çerez dediğin oyuna bence çok aşşalayıcı bir kelime crysis için tabi herkesin dişincesi farklı saygı duymak gerek ama crysis bizlere fps oyunların kralını verdi hemde türkçe lütfen crysis e de saygı duyalım
Crysise saygımız var zaten,Türkçe olması,Grafikleri,Oynanışı ile çok iyi,sadece senaryosu beni fazla kesmedi o kadar belkide benim beklentim fazla gelebilr:) Çnkü crysis diyince insanın aklına direk harika grafikler fln geliyor,O harika grafiklere birde film gibi senaryo olsa çok iyi olabilirdi.
crysis en iyi değil canım güzel ama ne oyunlar var ya :D benim nano giysim olsa giderim apo yu ölene kadar döver gelirim sonra meclise dalarım o bdp lileri teker teker döverim sonra giderim israil basbakanına sen misin filistini ezen yer misin yemezmisin ondan sona usa ya gireim obama dayıya hal hatır sormaya bi lokum kutusuyla ama sade kutusuyla o kutunun ne işe yarayacıgı anlamısınızdır kısacası bende nano giysi olması cogu ülkenin anasının kosalanması demek :D
- 1
- 2