Selam arkadaşlar,
Bir dergi tasarımı, (ör: CHIP) hangi program ile yapılır? Programın adını ve trial versiyonunu indirebileceğim bir adresini verirseniz çoook sevinirim.
İyi günler!
Şimdiden sağolun!
Selam arkadaşlar,
Bir dergi tasarımı, (ör: CHIP) hangi program ile yapılır? Programın adını ve trial versiyonunu indirebileceğim bir adresini verirseniz çoook sevinirim.
İyi günler!
Şimdiden sağolun!
bunu bende merak ediyorum.yardımcı olursanız sevinirim..
dergi tasarımı derken neyi kastediyon ? yani derginin içeriğini ve çoğu şeyini ms wordde yazarsın. resimleri de photo shop firehand vs... gibi programlarda yaparsın. direk dergi üzerine yazılmış bir program hiç görmedim. ama varsa benim işime de yarar.
dergi tasarmlarıda bilidğim kadarıyla grafik programlarıyla (photopaint,photoshop gibi)yapılıyor...
Dergi, kitap gibi çok sayfalı dökümanların tasarımında, profesyonellerin en yaygın kullandıkları yazılım, Mac dünyasında doğan ve şu an windows'la da tanışmayı başarmış Quark Press. Buna alternatif olarak, Adobe Indesign da çok güzel. Photoshop, bir bitmap işleme programı ve dergi için değil de, dergideki grafikler için kullanabilirsiniz. Dergi için bu iki programdan birini tercih edin. Başka alternatifler de var tabii; fakat bu ikisi gerçekten çok iyi...
İlk olarak substance 4598756123458796652 adet site bitti artık dergi-gazete filan mı çıkarıyorsun . Ayrıca Hasan abininde söylediği gibi yok aslında ucundan azıcık bahsettiği gibi birçok dergi-gazete Mac ile yapılıyor.