CU_GS7İçmek, müzik dinlemek, nasılsa birgün öleceğini düşünmek..
Zaman en iyi ilaçtır. Yanlız Razorback'in soyledıklerınde doğruluk payı vardır diyorum.Son Düzenleme: Borga-x ~ 10 Kasım 2008 17:00
Bir SevgiLiyi unutmanın En iyi yoLu nedir ?
- 1
- 2
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
228 mesaj
bende 2 yıldan fazla süren bi ilişkiden ayrıldım. bir iki hafta zor oldu ama herşey zamanla düzeliyor hatta eskisinden daha iyi oluyor. herşeyin ilacı zaman. tabi ayrılınca geriye kalan zamanlarınızda yapacak bişiler bulmak lazım. ben fotorafçılığa merak sardım, arkadaşlarla daha çok zaman geçirip kafaları bulduk. başka kızlarla çıktım, kendimi işlere daha çok verdim, okulla ilgilendim, müzik oyun spor... herşeyi yapmışım ya yazınca farkettim :)) fakat aradan 11 ay geçmiş ne güzel unutmuşum geçen gün msn ye ekledi beni :)) tabi eskisi gibi olmuyo.
Yıllanmış Üye
519 mesaj
sağlam bi online oyun bulmazk herşeyi unutturuyor bazen uyumayı yemek yemeyi unuttuğum oluyo
OP Yıllanmış Üye
347 mesaj
gokhan2413sağlam bi online oyun bulmazk herşeyi unutturuyor bazen uyumayı yemek yemeyi unuttuğumknight online gibimi :D ?
Yıllanmış Üye
1,225 mesaj
yakuza_knight online gibimi :D ?buna bence silkroadı da eklemek gerekiyor :) ve birkaç arkadaş oynuyorsanız hayttan kopabilirsinz ben kopmanın eşiğine gelmiştim Allah tan zamanında bıraktım madde bağımlısından beter olabiliyor insan
OP Yıllanmış Üye
347 mesaj
ercanyercibuna bence silkroadı da eklemek gerekiyor :) ve birkaç arkadaş oynuyorsanız hayttan kopabilirsinz ben kopmanın eşiğine gelmiştim Allah tan zamanında bıraktım madde bağımlısından beter olabiliyoroooo hakLısın bak bende k.o hastasıydım 2 milyar param gitti oyuna :D ama 3 milyar olarak geri geldi bırakınca işte o 1 milyar verdigim zamanın yanında hiç birşey 10 milyarlık zamanımı verdim 1 milyar için gibi oldu :)
yok abi unutmanın en iyi yolunu buLdum herzaman acık ve net konusacaksın seni terkmi etti ara sor geri dönmeye niyetin varmı yokmu die son kez eger yok derse aç hayko cepkini son kezzz:D kop biraz ve başka sevdalar peşinde koşmaya başla emin ol o yeni aşkını bulana kadar sıkıntı cok cekeceksin çok kötü olacaksın ve ondan sonrada aşkını buldugunda herşey süper olacak işde öyle :)
- 1
- 2