Bir sonraki iPhone'un sürprizi ne olacak?

CHIP Online
03-06-2010, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Yeni iPhone ne ekranı, ne de donanımıyla şaşırtacak. İşte Apple'ın asıl büyük iPhone sürprizi...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/bir- ... e-olacak_20331.html

Resimlerle: Yeni iPhone bu mu?

Screen Digest'ten bir analist yeni iPhone'un en büyük sürprizinin ne olabileceğini ve önümüzdeki birkaç yılda cep telefonu piyasasının nerelere gidebileceği konusunda tahminlerde bulundu. Akıllı telefon piyasasında Apple'ın Nokia ile rekabete gireceğini düşünen analist yeni iPhone'un en büyük sürprizinin fiyatı olabileceğini söylüyor.

Screen Digest önümüzdeki birkaç yıl için şunları söylüyor; "PC'nin ağır topları HP, Dell, Microsoft ve Intel'in de akıllı telefon piyasasına girmesiyle 2014'te 380 milyon telefonun piyasaya sürüleceğini düşünüyoruz."

" İki yıldan az bir süre içinde Android evrimini tamamladı ve çoğu telefon üreticisinin işletim sistemi haline geldi. Android en hızlı büyüyen akıllı telefon işletim sistemi."

Symbian ise telefonlarda yaygın olarak kullanılan bir işletim sistemi. Bu işletim sistemini kullanan telefonların, 2015 yılında 100 milyon barajını aşması bekleniyor.

Önümüzdeki yıllarda artacak rekabeti düşünürsek, gerçekten Apple'ın iPhone fiyatlarında biraz indirime gitmesi kimseyi şaşırtmaz.

Tüm konu: Bir sonraki iPhone'un sürprizi ne olacak?

İzleyin: Yeni iPhone: Galiba bu sefer gerçek!

Resimlerle: Yeni iPhone bu mu?

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Birkaç yıl içinde akıllı telefon piyasasında ne gibi değişimler görebiliriz?

uGuR.uK
03-06-2010, 23:24   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

piyasa ve teknolojileri ön görmek artık çok zor... ama şu fiyat olayında bir kıyak yaparsa apple ve bizim memleketede iyi gelirse(turkcell vs. operatör anlaşmalı olarak satışları kastetmiyorum) alıcam yeni nesil iphone'u, yoksa motorola milestone olucak yeni oyuncak:)