Arkadaşlar son günlerde genelde explorer sayfasını kapatınca birden onlarcası açılmaya başlıyor.Kapattıkça yenileri geliyo.Sizce bu durum neden kaynaklanıyodur? Ben bir tür virüs olabileceğini düşünüyorum.Cevaplarınız için teşekkürler...
Bir sürü iE sayfası açılıyor !
doğru söze ne denir tabiki virüs var bu beladan kurtulmak için yapman gerekenler: önce StartupRun programını indir daha sonra sana yabancı gelen uygulamaları sil sonrada spy sweeper,spybot(bu programla bağışıklama yapmanıda öneririm sana),Malwarebytes' Anti-Malware ve combofix programlarıyla tarama yap sisteminde spyware doctor varsa onunlada tarama yaptırabilirsin.
virüsle alakası yok aslında bendede az önce oldu IE sayfalarını ctrl + shift +esc yap işlemler sekmesinden IEXPLORER.exe yazanların işlemini sonlandır nod32 tarama yaptım 0 tehdit sorun virüs değil yani çok fazla Internet Explorer sayfası açarsanız sürekli IE sayfaları açılır
bazı malware türü zaralılar bunu yapabiliyor alakası yok dersen zararlıya ev sahipliği yapmış olursun birde tam olarak anlamadım nasıl bir sürü ie sayfası açarsan başka sayfalar sürekli açılırki? sayfa ancak sen açarsan açılır durduk yere açılmaz.
sayfa açılıyo dediği sekme ya birsürü sekme açılıo arada sırada bendede oluo normal :D
açılyorda bunu sen açarsan normal kendi kendine açılıyorsa bu işte bir sorun var demektir arkadaşta bu nedenle sormuş o sayfaları kendi açmıyor sayfalar durduk yere açılıyor.
Nod32 bulmamis ne üsteliyorsunuzki arkadaslar saygili olun.
Nod32 kadar etkili antimi var var 10 sayfada actirir 100 tanede ayip etmisiniz cidden o bulmadiysa 10 tane safya acilami normaldir.
Arkadasim Nod32 malware konusunda sifir sadece crack yedigi icin kullaniyorsunuz ve moda olmus neyse combofix, anti malware ve spybot yukle sistem geri yuklemeyi kapat update yap tarat combofix icin update egrek yok onu ilk absta f8 ile güvenli modda yaptir gecici dosyalari temizelemk icinde ccleaner kur herseyi isaretle ve temizletmeyi unutma.
bazı malware yazılımlar bunu yapıyor diyorsunuz pc de malware olsa IE sayfaları hergün kendi kendine açılır hafta bir falan oluyor arada sırada herşeyide virüse bağlamalım pc leride insanlar yapmış hatasız kul olmaz İE tarayıcı yapılırken hata yapılmış olamaz mı yani zaten deep freeze 6.3 gelişmiş sürümü kurulu malware giremez ki IE sayfarının açılması 2 gün önce oldu en son deep freeze kuralı 2 hafta oldu en son pasif yapalıda 8 9 gün geçti hatasız program olmaz 2 gün önce 8 tane IE sayfası aynı anda açıktı 9. da açınca birden 10 larca İE sayfası açıldı çok fazla sayfayı aynı anda açarsanız bu olabiliyor geçende 5 6 tane ccleaner açmıştım aynısı oldu tarayıcıyı açmak için 10 kere tıklayınca olabiliryor
arkadaşım bu sorun malware kaynaklı hiç bir zaman ie sayfaları kendi kendine açılmaz programlarla alakası yok kimi malware ve trojanlar bunu yapıyor maalesef.
kyliearkadaşım bu sorun malware kaynaklı hiç bir zaman ie sayfaları kendi kendine açılmaz programlarla alakası yok kimi malware ve trojanlar bunu yapıyor maalesef.katılıyorum