Yani yamyam abim kendi yükleyicisi derken
Bu linkteki
http://www.avira.com/en/support- ... ntivir-removal-tool
Avira AntiVir Removal Tool yazılımından söz ediyor yanlışlımıyım YAMYAM abi :D
Bir sürü virüs var Başım Belada
- 1
- 2
Yani yamyam abim kendi yükleyicisi derkenBu yazılım zaten programı kurarken vardır. Yani program setup dosyasının içerisindedir. Ayrıcana senin önerdiğin gibi de temin edilebilir.
Bu linkteki
http://www.avira.com/en/support- ... ntivir-removal-tool
Avira AntiVir Removal Tool yazılımından söz ediyor yanlışlımıyım YAMYAM abi :
Şöyle anlatayım.
Orijinal bir kurulum cd si aldık. Kurulumu başlattık. kurulum bazı yönergeleri yerine getirerek başlamaktadır. Standart olarak windows installer baz alınsa da bazı özel programlar kendi installerini kullanabilmektedir. İşte özel installer kullanan bazı programlar yine kendi içerisinde bulunan un-installer programı ile silinebilmektedir.
Sistemini birde şu araçla http://www.emsisoft.com/en/software/eek/ tarat.Ücretsiz sürümü sadece tarama ve kaldırma yapıyor.Ben ücretlisini aldım.Çok iyi bir antivirüs yazılımı.Diğerlerinin bulamadığını bu bulacaktır.kesinlikle tavsiye ederim.alanında başarılı bir program.koruma kalkanı en üst seviyede emsisoft internet security ya da emsisoft anti malware kurun.deneme sürümü bile tatmin edici bir koruma sağlıyor.
Arkadaşlar en sonunda avirayı kaldırabildim...( ohh be sonra sırasıyla comodo firewall, ms essentials ve malwarebytes kurdum sistem şuan canavar gibi.
Zaten kafam karışıktı iyice karıştı :DVista veya 7 kullanmadıysan Defender'i ilk defa duyuyor olman normal :)
windows defenderi ilk defa duydum işte :D
o ne ya :D Bilgisayarında sadece güncelleme şikayetimi var yoksa
baş ka şikayetlerinde varmı? yani ona göre hastalığı teşhis edebiliriz :
Neyse Kaspersky'a göre anlatıyorum....Vay be adamıma bakElinde bir boş CD ve CD'ye yazma yeteneği olan bi CD-ROM'un varsa iş tamam demektir :D
Burdan Kaspersky Rescue Disk'i çekiyoruz (boşluk hocam gibi konuştum) :D
http://rescuedisk.kaspersky-labs ... e/kav_rescue_10.iso
Kormu içinde virüs yok Kaspersky'ın orjinal sitesi...
.iso kalıbı halinde gelecek... ve sen bunu bi CD'ye yazacasın (Eğer bilgisayarın USB'den boot edebiliyorsa USB'ye de yazabilirsin)
eğer bilgisayarın USB'den boot edebiliyorsa ; Bu programı indir Sardu bu program ile USB'ye de yazabilirsinHerneyse CD'ye yazdın dielim (işler karıştı ben başta ne yazmıştım ya :D) Bu işlemi Nero ile yapalısın nerodan kalıp dosyası hazırla diyip bu dosyayı gösterrsen o kendi yazar zaten
Daha sonra Biosdan bilgisayarı CD'den başlat (Bios = açılış mavi ekranı) sonra söyle bi manzara göreceksin
Sonra bütün sabit Diskleri seç ve tara
bu tarama normal bi taramanın aksine uzun sürcektir sonrasında virüssüz PC keyfi :
Bunu kullanmayı bir çok kişi beceremez helal...
Arkadaşlar A.C.T arkadaşımız anlatmış işte gerçekten işe yarayan bir uygulama
Virüs programları açık ve kullanılan sistem dosyalarındaki virüsleri silmekte çok zorlanır ama bu uygulama ile o virüsleri silmek çok basit yeterki programın dilinden anlayın gerisi gelir..
A.C.T kardeşim bunu normal çalışan pcye yapsak problem olur mu
bu cd format fln atmıyor demi
A.C.T kardeşim bunu normal çalışan pcye yapsak problem olur muZaten CD dememdeki amaç orda windows açıldığı zaman berberinde bir çok program çalışır. (görev yöneticisi işlemlerden bakbilirsin) ve bu progrmların yanında kendisini bir sistem dosyasıymış gibi gösteren virüslerde yar alır. Bu virüsler kendilerini diğer sistem doslarının ismiymiş gibi gösterdikleri için anlayamazsın ama bu yazılımı CD'ye kurup bilgisayarı Bios yardımıyla CD'den başlatırsan hiç bir windows dosyası çalışmadığı için virüsleri uyurken yataklarında yakalarsın :D
Açıklayıcı oldumu :DSon Düzenleme: A.C.T ~ 15 Mayıs 2012 18:43
Vay be adamıma bakEstafirullah abi sen daha iyi bilirsin :D
Bunu kullanmayı bir çok kişi beceremez helal...
Arkadaşlar A.C.T arkadaşımız anlatmış işte gerçekten işe yarayan bir uygulama
Virüs programları açık ve kullanılan sistem dosyalarındaki virüsleri silmekte çok zorlanır ama bu uygulama ile o virüsleri silmek çok basit yeterki programın dilinden anlayın gerisi gelir..
Zaten urda salladım biraz uzun olduğundan yazmaya üşendim özet geçtim istersen yeni konu açıp ayrıntılarıyla resimli bi şekilde anlatırım
Neyse Kaspersky'a göre anlatıyorum....kaç saat sürüyo bu işlemi yapmakElinde bir boş CD ve CD'ye yazma yeteneği olan bi CD-ROM'un varsa iş tamam demektir :D
Burdan Kaspersky Rescue Disk'i çekiyoruz (boşluk hocam gibi konuştum) :D
http://rescuedisk.kaspersky-labs ... e/kav_rescue_10.iso
Kormu içinde virüs yok Kaspersky'ın orjinal sitesi...
.iso kalıbı halinde gelecek... ve sen bunu bi CD'ye yazacasın (Eğer bilgisayarın USB'den boot edebiliyorsa USB'ye de yazabilirsin)
eğer bilgisayarın USB'den boot edebiliyorsa ; Bu programı indir Sardu bu program ile USB'ye de yazabilirsinHerneyse CD'ye yazdın dielim (işler karıştı ben başta ne yazmıştım ya :D) Bu işlemi Nero ile yapalısın nerodan kalıp dosyası hazırla diyip bu dosyayı gösterrsen o kendi yazar zaten
Daha sonra Biosdan bilgisayarı CD'den başlat (Bios = açılış mavi ekranı) sonra söyle bi manzara göreceksin
Sonra bütün sabit Diskleri seç ve tara
bu tarama normal bi taramanın aksine uzun sürcektir sonrasında virüssüz PC keyfi :
A.C.T kardeşim bunu normal çalışan pcye yapsak problem olur muHayır format atmıyor :D
Sadece Sbit Diskinin içindeki virüslerin ..... :D
Ya aslında sadece basit bi tarama ama bu normal bi tarama gidi deil farklı bi işletim sistemi kullanıyomuş gibi düşün ve bu işletim sistemi sadece tarama üserine başka bi program kullanılmıyo anladın mı?
Zaten tarama işin bitince tekrar sabit diskten başlatırsan normal windows gelir :DŞöyle düşün atıyorum normal işletim sistemin Windows Xp professional kendini başka bi işletin sistemindeymiş gibi yani KasperSkay Rescue Disk 10 işletim sistemindeymiş gibi düşün
- 1
- 2