Pentium M 1.7 GHz, 512 MB DDR, 80 GB HDD, DVD/CD RW ve markamız Toshiba. İkinci el piyasasında bu ürüne ne kadar paha biçilebilir? 750 YTL nasıl bir rakamdır? Görüşleriniz önemli arkadaşlar, sizin de fikrinizi almak istedim.
Bir Toshiba Sistemi
pentium değil de centrino mobile işlemcidir.750 ytl ikinci el için çok fazla görmüyor şahsen.sistem bileşenleri henüz yetilerini kaybetmiş değil o açıdan iyi.bir de laptop ekranları her zaman pahalı olmuştur.ekran boyutu 15 inç ise 750 ytlden biraz daha düşük bir rakam ederdi galiba ama 750 de bence çok yüksek değil.
bence fazla ...
Coreduo ve Amd Turion lu Notebooklar 900 ytl civarında gezerken kimse ikinci ele o kadar vermez....(Piyasayı Biliyorsa tabii)
600 Ytl ye Satsan iyi...
14" 1gb Ram Centrino işlemci Fujitsu Siemens vistada 3 saat gidn pili varken 600 YTL ye almadım....
tabii Ürün senin İstediğin fiyata satarsın ...
ben kendi açımdan söyledim...
saygılar...
...::: SAHİBİNDEN BİLGİSAYAR :::...
YETKİLİ:BARIŞ DUMAN
TELEFON:0 216 330 52 20
E-MAİL:info@sahibindenbilgisayar.com
MSN:sahibindenbilgisayar@hotmail.com
Firmaya ulaşımı sağlıyayıp Ürün hakkında bilgi verirseniz size yardımcı olacaklardır.
elvis32, o bilgisayar masaustu olmus olsa bile suanda 300YTL etmez. dizustu oldugundan masaustune gore daha cok yipranmistir. cunku klavyesi ve monitoru degisemez. tasinabilirlik avantaji yuzunden biraz fiyati artsa da pili bozuk olabilir. yedek pil bulabilirsen maksimum 500ytl eder benim gozumde. 1000ytl altina sifir ne dizustu bilgisayarlar var.
monster lardan stoklarda bulabilirsen eger gercekten uygun fiyatlilar...
elvis32yanıtınızı bekliyorum arkadaşlar, hiç mi fikriniz yok?bence sen 800'we okutursun.. tosiba iyi markadır falan de bazı markaların açığını söyle (net te bulabilirsin) kesin 800 ---garanti---
elvis32, bu PC yi satacak misin yoksa alacak misin?. satacaksan bu isten anlamayan birisine 750 ye rahat satarsin. sunu da unutma, 3000YTL lik bir laptop u kutusundan cikartip acitigin anda PC cilerin gozunde o artik 2. eldir. ve aldigin gun baska bir PC ciye satmaya calisirsan bile yari fiyatina gider...