Bir Ufaklığın Yaptığı Muhteşem Bir Site ve Radyo
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Aferin Walla harbiden Güzel site oLmus :)
kimmiş bu ufaklık yaw. sahiden de ufaklık mı??
eğer gerçektende ufaklık haliyle böyleyse ileride önü açık. allah yardımcısı olsun. ne diyelim.... başarılar...
İlgilinizden dolayı teşekkür ederim.
Recep Baltaş abi ,ben Karaman Yunuskent Yabancı Dil Ağırlıklı Lise öğrencisiyim.
************************************************************************************
Sizleri de sitemin üyeleri arasında görmekten memnun olurum.Ve Sitem hakkında ki düşüncelerinizi siteme yazmanızdan memnun olurum.
************************************************************************************
ewt site gusel hazır script kullanmanın san birkaç eksisi olmuş buda taryıcılar konusundaa mozıllada sorun yaşanıyor bunu halletmen için biras arştır ortalığı keşke asp yerıne hazır scriptte php kullnsaydııın ozmn bu tip problemler yaşamazdıınn ama ellerine sağlıkk yinede seni destekleyenler bolumune kelıyorum sıtemın sende bişelr yaprsın artıq
Tebrikler galiba seninle yaşıtız..Ayrıca ikimizinde sitesi asp üzerine kurulu ve websamba'dan alınan bir host..(yakında kardeş çkcaz:) Neyse benim sitemde Fenerbahçe üzerine www.fenerimbenim.net.tc