Bir Windows 7 sürümü daha sızdı!

CHIP Online
02-07-2009, 16:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Windows 7 sona yaklaşırken yeni sürümler de sızmaya devam ediyor: İşte en son Win 7...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/bir- ... ha-sizdi_13695.html

Resimlerle: Windows 7: Uygulamaya geçememiş arabirim önerileri

7260 numaralı derlemenin çıkmasından iki hafta sonra BitTorrent ağı yeni bir derleme ile karşımızda. Bu sefer internete sızan Windows 7 derlemesinin tam uzantısı şu şekilde: 6.1.7264.0.win7_rtm.090622-1900.

Neowin'in bildirdiğine göre bu sürümde RC ürün anahtarları çalışmıyor. Nihai sürüm olarak lanse edilecek olan derlemenin 13 Temmuzda imzalanması bekleniyor.

Windows 7 Build 7264 hem 32- hem de 64-bit sürüm olarak BitTorrent üzerinden elde edilebiliyor; fakat Microsoft tarafından resmi olarak paylaşıma açılmamış sürümleri indirmenizi tavsiye etmiyoruz.

Tüm konu: Bir Windows 7 sürümü daha sızdı!

İzleyin: Aero Shake

Resimlerle: Windows 7: Uygulamaya geçememiş arabirim önerileri

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 7, XP tutkunuzun körelmesi için yeterli oldu mu?

Toxic
02-07-2009, 16:21   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,600 mesaj

Tartışıyoruz: Windows y, XP tutkunuzun körelmesi için yeterli oldu mu?

düzeltilmesi gereken birşey var:)evet yeterli oldu ve olacak

PcMaKeR
02-07-2009, 20:47   |  #3  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj

Yoktu ki olsun.
Ezik XP den kurtarır inş kökten.

AkyüzCan
02-07-2009, 21:58   |  #4  
Yıllanmış Üye
278 mesaj

Öyle bir tutkumu vardiki Gülümseme

Boracalin
02-07-2009, 23:43   |  #5  
Boracalin avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,591 mesaj

Ya arkadaşlar gariban XP'den ne istersiniz anlamış değilim. 10 küsur senedir size hizmet etmiyor mu... İyi kötü demeden çalışmıyor mu ? Gidip pIII işlemcili 256 ramli pc'lere bile kuran çıkmadı mı ? gıkını çıkardımı size  ? celeron sempron cpularda bile iyi performans vermedi mi ? 
Hem mukayese de bir tuhaf... 2010 model bir araç ile aynı aracın 2000 modelini kıyaslıyorsunuz... hiç olacak işmi ? tabiki 2010 olan daha iyidir daha konforludur.... Ama ne oldu da XP'yi kötü çocuk ilan ettiniz ?

PcMaKeR
02-07-2009, 23:57   |  #6  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
8,935 mesaj
Alıntı: Boracalin  
Ya arkadaşlar gariban XP'den ne istersiniz anlamış değilim. 10 küsur senedir size hizmet etmiyor mu... İyi kötü demeden çalışmıyor mu ? Gidip pIII işlemcili 256 ramli pc'lere bile kuran çıkmadı mı ? gıkını çıkardımı size  ? celeron sempron cpularda bile iyi performans vermedi mi ? 
Hem mukayese de bir tuhaf... 2010 model bir araç ile aynı aracın 2000 modelini kıyaslıyorsunuz... hiç olacak işmi ? tabiki 2010 olan daha iyidir daha konforludur.... Ama ne oldu da XP'yi kötü çocuk ilan ettiniz ?

Biz etmiyoruz!
makinası kötü olupta Vistaya laf atanlara ne diyeceksin.
makinası hızlı ama hakkını vermeyip xp kullananalara ne diyeceksin.
adamın konfordan anladığı yok vistaya laf atıyor onlara ne diyeceksin.
adam güvenlik sorunu yaşıyorum diyor vista güvenlidir diyoruz adam xp de kalıyor buna ne diceksin. sorunca da microsoft bu doğru yapmamıştır diyor.
kullandıkça yavaşlıyor diyoruz hadi ordan diyor. vistada ise kullandıkça hızlanıyor, güvenlik ve tutarlılık yüksek diyoruz üste çıkmak için hala bk atıyorlar.

hadi bunlara cevap bul.

Emektar XP işte ama hala kullanılıyor. Yazık ya eline bari birşeyler tutuşturalım.

Murat.
03-07-2009, 09:55   |  #7  
Yıllanmış Üye
948 mesaj
Alıntı: PcMaKeR  

Biz etmiyoruz!
adam güvenlik sorunu yaşıyorum diyor vista güvenlidir diyoruz adam xp de kalıyor buna ne diceksin. sorunca da microsoft bu doğru yapmamıştır diyor.
kullandıkça yavaşlıyor diyoruz hadi ordan diyor. vistada ise kullandıkça hızlanıyor, güvenlik ve tutarlılık yüksek diyoruz üste çıkmak için hala bk atıyorlar.

hadi bunlara cevap bul.

Emektar XP işte ama hala kullanılıyor. Yazık ya eline bari birşeyler tutuşturalım.
Doğru sözlerin üzerine ne denebilir ki ?Alkış

4murat
03-07-2009, 11:25   |  #8  
4murat avatarı
Yıllanmış Üye
197 mesaj
Alıntı: AkyüzCan  
Öyle bir tutkumu vardiki Gülümseme
Ha ha ha işte cevap Beğendim

Hakuteiken
03-07-2009, 11:27   |  #9  
Hakuteiken avatarı
Yıllanmış Üye
215 mesaj

Makinesi iyi olup vistayı sevmeyenlere ne diyeceksin sen ??
Konfor nedir, işletim sisteminin sana sundukları mı, yoksa senin kendini rahat hissettiğin mi ??
Güvenlik sorunu eninde sonunda kullanıcının kendisinde biter. Vista sana uyarsa, dikkat çekmeye çalışsa da işin sonunda onu kabul edip etmeme kullanıcının kendisinde. Elinde en güvenli bilgisayar olsun, gene kullanıcıya bağlı işin sonu.
Valla ben şu ana kadar kullandıkça hızlanan birşey görmedim. Kullandıkça daha fazla iz bırakan bir programın hızlanması. Bilemiyorum.
Şu anda en tutarlı işletim sistemi bana göre hala Win2000. Sizi bilemem.
Win98 çıktı. Herkes onu kullanmaya başladı. Sonra ME çıktı. Fos çıktı. XP çıktı. 98'den herkes XP'ye geçmeye başladı. Elinde P3 bir bilgisayar olsa bile performansa göre kullanmaya kalktığında gene de açmasıydı. Vista da aynı şeyi yapabilir misin. P3 bir bilgisayar açar mı?
Sonra Vista çıktı. Görsellik ve güvenlik sunuyordu. Ben sevmedim. Arkadaşlarım sevmedi. Çoğu insan vista alıp pişman oldu. XP'ye döndü. Şimdi Win7 çıkıyor. 98'den XP'ye geçilmesi gibi, şimdi de Win7 ye geçilecek.
MS, ME'deki hatalarını problemlerini düzeltip geliştirip XP'yi çıkarttı. Aynı olay şu anda Vistadaki sorunlar hataları düzeltip 7'yi çıkarmalarıyla benzeşmiyor mu??

Bu arada vista'yı çok güvenli, kırılamaz edilemez diye diye çıkardılar. 12 saatte kırdılar.

PcMaKeR
03-07-2009, 12:15   |  #10  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
8,935 mesaj

System32 klasöründe bulunan slmgr.vbs dosyasıyla dakikada bir milyondan fazla serial üretebiliniyordu küçük bir script ile. O dosyaya gir açıklamalar vardır dikkatli bakarsan. Bu açık değil ve güvenlikle alakası yoktur.

Sen devam et 2000 kullanmaya.

Şimdi tutupta p3 makinayla xp yi rahat çalıştırıyorum deme bana! kağnı gibi kurulur işler.

o makinaya hadi Suse linux kur bakim. yada Ubuntu linux kur hızlı çalışır diyenler çıkacaktır linux için o makinada ne linux ne windows 2000 yada xp rahat çalışır.
Microsft bile işlemci bilgilerini ve gerekli sistemi veriyor.
Akıl var fikir var p3 makinayla ne kıyaslıyorsun şimdi. Lafı oraya çekmeye çalışıyorsun.

Sen ilk önce yazılımı kırmayı güvenlikle aynı şey olmadığını iyice öğren sonra konuş. Millete iyi örnek oluyorsunuz. UAC yi atladan program daha çıkmadı şuan. Microsftun kendi programı bile UAC de takılıyordu(Office sürümlerinden bahsediyorum en basiti).

"adamın konfordan anladığı yok vistaya laf atıyor onlara ne diyeceksin." bu makinası hızlı olanlara giden bir söz. XP ile o makinanın hakkını vermiyorlar.

Son olarak devam edin siz böyle xp ye. Yakında windows 2000 gibi desteği kestimi anlarsınız o zaman. Hackerların da beklediği zaman bu. Tam abanma zamanı diyecekler microsoft elini ayağını kesti xp den oh be saldırın açık arayın nasıl olsa çıkacak diyecekler. Bu kesindir!

Hakuteiken
03-07-2009, 13:35   |  #11  
Hakuteiken avatarı
Yıllanmış Üye
215 mesaj

Ben sana 2000 kullandığımı mı belirttim ?? Bana göre en stabili dedim. Bazı Okullar hala 2000 kullanmaya devam ediyor.

İmzanda zevkler ve renkler tartışılmaz diyorsun. Ama şu anda yaptığın ne ?? ben xp seviyorum vistayı sevmiyorum. Benim zevkim bu. sen vista fanatiğisin. öteki hiç birşeyi gözün görmüyor. Biz sana ne dersek diyelim. Sen bunu anlamayacaksın.

UAC'ı kapattığını varsay, o zaman napacaksın?? Ya da kullanıcı bilgisiz ya da güvenli varsayıyor. Kabul etti. Nolacak. Vista'ya hiç mi virüs trojan vs girmiyor. O kadar güvenliyse UAC, nasıl giriyor ?

Elimde Intel Core2Duo 2.4 ghz lik bir işlemci var. Vista business kurdum. Sevmedim. Xp Pro kullanıyorum. Ötesi var mı ya.

Boracalin
03-07-2009, 13:38   |  #12  
Boracalin avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,591 mesaj
Alıntı: PcMaKeR  

Biz etmiyoruz!

hadi bunlara cevap bul.

İyide makinası kötü olup vistayı kullanamayanlara ben ne diyebilirim ki ? Doğal olarak adam kullanamayacak. zaten sistemi xp'i nefes nefese kaldırıyorsa vistayı kullanmasın... (kaldı ki ben vista kötüdür de demedim)<
pc'si hızlı ve gayet yeterli olan hala xp'de ise diyecek bir lafım yok tercih meselesi...(zevkler tartışılmaz tartışılamaz değil mi ?) ancak vistayı kulanması tabiiki daha sağlıklı olur... (xp iyidir de demedim ki...)
konfor ; bundan ne anlaşıldığı önemli... benim için tüm donanımımı tanısın işini yapsın yeterli... (mesela linux benim için konforlu değil çünkü ses kartımı bir türlü adam gibi tanıtamadım gitti)...
güvenliğe de gelince hangi ms işletim sistemi olursa olsun tek başına güvenli değildir kanaatimce. mutlaka 3. parti yazılımlara ihtiyaç vardır. ayrıca kullanıcı faktörüde çok önemli.... 
kullandıkça yavaşlama sorunuda registry'nin şişmesi ile alakalı sizde biliyorsunuz... ve bunu temizlemek için onlarca free yazılım var... vista ilk zamanlarında biraz daha hantal doğrudur ve kullandıkça açılır buda doğrudur.. ama nihayetinde eninde sonunda o da registry temizliği için 3. parti bir yazılıma ihtiyaç duyar (kronik ms rahatsızlıklarıdır ki bunda kullanılan os'un suçu yoktur...)
güvenlik ve tutarlılık ; iki sene format yüzü görmeden çalışan xp'ler var yok mu ? daha öncede bahsettiğim gibi bu biraz kullanıcı ile alakalı...
Ceavplar bunlar...
Ama sanırım yanlış anlaşılmışım... Çünkü ben ne XP'yi göklere çıkarıp fanatiklik yaptım ne de vistayı yerden yere vurdum... ne de gözüm kamaşmış gibi win7 diye tutturdum... üçünü de kullandım.. Demek istediğim yeni çıkan bir os tabiiki öncekine göre daha iyi olacak, öyle olmalı... E bu mantıkla hareket edince de kıyaslamanın espirisi kalmıyor ki ! vista xp'den iyi (öyle olmalı zaten) e win7'de vista dan iyi olmalı değil mi ?... Benim anlatmak istediğim XP'yıllarca görevini iyi veya kötü bir şekilde yaptı... Milyonlarca insan tarfından kullanıldı ama ne oldu da üst versiyonları çıkınca kötü çocuk ilan edildi... Ne oldu da gıkını çıkarmadan kullananlar; vista yı win7'yi görünce birden bire savaş baltalarını çıkarıp XP'ye saldırdı ? Saldırmaya gerek varmıydı ? bu bir işletim sistemi nihayetinde doğal olarak eskiyecek eskidiğinde de yeni bir sürüm ile değişecek bu kadar basit... gömleğiniz eskidiğinde ve gidip yenisini aldığınızda ; eski gömleğinizi hemen elinize makas alıp parçalıyor musunuz ?<

Son Düzenleme: Boracalin ~ 03 Temmuz 2009 13:41
PcMaKeR
03-07-2009, 14:08   |  #13  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
8,935 mesaj
Alıntı: Hakuteiken  
ben xp seviyorum vistayı sevmiyorum. Benim zevkim bu. sen vista fanatiğisin. öteki hiç birşeyi gözün görmüyor.
UAC'ı kapattığını varsay, o zaman napacaksın?? Ya da kullanıcı bilgisiz ya da güvenli varsayıyor. Kabul etti. Nolacak. Vista'ya hiç mi virüs trojan vs girmiyor. O kadar güvenliyse UAC, nasıl giriyor ?
Windows 7 Fanatiğiyim vista değil ama sonuçta Windows 7 de vista çekirdeğine oturtuldu!

UAC açıkken virus kendi kendine giremez. Kullanıcı illaki virüslü dosyayı çalıştırmalı.

Şunu iyi öğrenin. Virusler kendi kendine çalışamaz! Öyle bir virus gösterin bana susayım. Virusün normal bilgisayar programıyla ilgisi yoktur. Sen git viruslü dosyayı al yada mailine gelen şeyi çalıştır. UAC sorsun sen evet çalıştıracam de burada uac hiçbirşey yapamaz zaten sorduğu soruya evet demişsin!

İnternetten bulaşan virusler ise başkaları tatafından çalıştırılmış ve ve çalışırken sizin ipnizi bulup sizde açık arayıp eğer bulursa o açıktan bilgisayarınıza bulaşabilir ama yinede biri tarafından çalıştırılmıştır! en basiti windows firewall bile durdurabilir böyle bir virusu.

Windows XP 2000 çekirdeğini kullanır bu arada. Sürüm Numarası; Windows 2000 : 5.0, Windows XP:5.1 dir. Windows XP, Windows 2000 den daha güvenlidir.Windows 2000 in üzerine tema giydirilmiş birkaç özellik eklenmiş halidir windows XP.

nasıl windows 7 vistanın devamıysa xp de 2000 nin devamıdır. XP nin etkilendiği açıktan windows 2000 de etkisini almaktadır! Bu mu windows 2000 sağlamlığı güvenliği.

Mustafa@PC
03-07-2009, 14:26   |  #14  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj

Herşey gibi teknolojininde bir işlevselliği, bir kullanabilirliği, bir dönemi var XP'nin de öyle...

Yıllarca kullandım, kullandık XP'yi ama bazen bazı şeyleri görmek lazım, Vista yada Windows 7(İkiz kardeşler...) XP'den daha güvenli ve eğer makinanız PIII,512MB ram değilse daha stabil, ikisininde kullandığı teknolojiler ve güvenlik hizmetleri geçmiş zamanlardan bilgisayar kullanıcılarının ve üreticilerinin ihtiyaçları, sıkıntıları, istekleri doğrultusunda oluşturulduğu açık. Örneğin daha uzun pil ömrü isteyen Laptob kullanıcıları, Windows 7'deki Cpu-Core Parking teknolojisinden yararlanıyor ister istemez. Yine bilgisayarındaki herşeye anında ulaşmak isteyen kullanıcılar için Search İndexing müthiş yararlı oluyor. Bu ikiz kardeşte donanımlar daha akıllıca ve uyumlu olarak kullanılıyor. Güvenlik ile ilgili gelişmelere girmiyorum bile... (UAC, DEP, Trustedinstaller...)

Teknoloji konusunda ne eski köyde oturmak ne de eski köye yeni adet getirmekten kaçınmak lazım. İşin kuralı, raconu bu...

loseface
03-07-2009, 14:56   |  #15  
loseface avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,757 mesaj

atari güzedir diyen çok işi vardır şimdi ama oynuyan kaç kişi:?

Hakuteiken
03-07-2009, 15:52   |  #16  
Hakuteiken avatarı
Yıllanmış Üye
215 mesaj

Ben orda sana güvenlikten mi bahsettim. Stabiliteden bahsettim. Bende biliyorum XP'nin ne olduğunu. Benim okuduğum okuldaki Bilgisayar Lab'larının hepsinde (PC), 2000 kuruluydu. Her ne kadar UAC olsa bile diyorum ki işin ucunda kullanıcıya bakar. Kullanıcı çalıştırmaya inatlaşsa UAC ne yazar ki ona.

Yok yok, ben sana ne kastettiğimi anlatamayacam. Ben XP seviyorum. Vista sevmiyorum. Zevkler ve Renkler tartışılamaz diyen imzana bi bak.

98 Kullanıyorduk ME/2000'i pas geçip XP'ye geçtim. Şimdi 7 çıksın Vistayı pas geçip 7 ye geçicem.

Murat.
03-07-2009, 16:05   |  #17  
Yıllanmış Üye
948 mesaj

Haliyle kimse XP kullananlara neden kullandığını sorgulayamaz, zaten öyle olduğunu da kimse belirtmemiş, lakin cevaplarda öyle bir havaya girilmiş.
Bence bu olayı iki kısımda görmeliyiz.
1-Mali durumu yetmediğinden sistem upgrade yapamayan veya office ve klasik internet kullanıcıları ile  değişikliği sevmeyenler vs. için XP hala en iyisi.
2-Bilgisayar müptelaları, yenilik takip etmeyi sevenler,oyun canavarları, sistem optimizasyonuna önem verenler , görsellikten hoşlananlar vs. yeni sürümlere yönelindi.
Zamanında Microsoft' un tüm işletim sistemlerini kullandık ( yaşı uygun olanlar için ) Zaten her çıkardıkları işletim sistemlerinde geliştirme yapıyorlar burası tamam, ama daha önce Windows ME ile sinir olduk, XP yi sevdik, Vista da 1 sene saçımızı yolduk,azmettik çok emek verdik, aman aman olmasa da isteğimize göre ayarladık, Win 7 yi bunca şeyden sonra böyle görünce kucakladık. ( genel görüşler arasında )

Ama gerçek şudur ki, her yönleriyle Vista XP den daha iyidir ve son haliyle Win7 de Vistadan daha iyidir.

PcMaKeR
03-07-2009, 16:09   |  #18  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
8,935 mesaj

Bu zevk değil inattır. Windows 2000 i xp den daha çok kullandım. Notebookumda XP nin en üst versiyonu sayılan media center geldi. gittim vista çıktığı anda aldım.

İmzamı okuyabiliyorumm ben yazdım onu kör değilim.

ibrahim7892 fazla dıngırdama istiyorsan. Performansta optimizeymiş. Nesi optimize. Doğru düzgün optimize varsa göstersene bana. Efekt yok be. Kur bakalım bi şu transparan temaları durmadan çalıştır bakalım xp mi vistamı performansta.

yada hiçbir program kullanmadan flashdisk tak pc ne xp baksın ama vista onu disk belleği olarak kullansın.
Vistanın tema desteğini windows 2000 moduna getir bakalım hangisi performansta iyi görelim. İnatlaşmada bir numarasınız varya. Sazan gibi atlıyor ordan optimizeymiş.

Ne biliyorsanız yapın bana ne. Teknolojinin faydasından ben yararlanırım xp beni kesmiyor. Hız olsun tutarlılık olsun kullanışlılık olsun. Geri geri gidin siz.

Vistayı bir iki ay adam gibi deneyipte konuşmuş olsan birşey demicem. hemen kurmuşsundur denemişsindir aman bu yavaş falan diye. 2 sene vistanın altına üstüne getirdim.

Bellek yönetimi xp den kat ve kat üstün. Kullandıkça hızlanmasının sebebi senin en sık kullandığın uygulamalara öncelik veriyor senin zamanını tam anlamıyla kullanmanı sağlıyor. En basitinden abime vista kurup verdim 6 ay oldu hala format atmadı vistaya. sen kaç ay format atmadan tuttun xp yi. ben maksimum 2 ay tuttum iş yerindeki notebookta.

İki üç program kuruyorsun yavaşlamaya başlıyor. Vista çıktığından beri yeni donanımlar durmadan optimize ediliyor vista için. Abim bilgisayar konusunda uzman biri değildir. xp kuruluyken makinasına durmadan format atardı hiç iyi birşey değil bu. Dediğim gibi vistayla 6 aydır rahat hiç format atmadı. Herşeyi kendi başına üstleniyor vista.

Windows 7 sadece vistanın biraz daha geliştirilmişi o kadar.
Var mı hala inatlaşacak Xp Vistadan iyidir diye?
Tez atın çürütelim o tezi. Bu forumdaki bilgili çoğu kişi ya Vista kullanıyor yada Windows 7.

Mustafa@PC
03-07-2009, 16:42   |  #19  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj

https://www.chip.com.tr/blog/must ... -Degildir_2291.html

XP kullanan arkadaşların gönderdiğim linkleri incelemelerini tavsiye ederim. 6 ay filan oluyor Vista'yı kullanalı 5 mayıstan beride Windows 7'yi kullanıyorum. XP kullandığım dönemde de Vista'yı az çok biliyordum. Vista'ya geçince neden daha önce geçmedim dedim, Kısmet değilmiş... 

Vista ne hikmet ise kullanıcıların kafasında ki önyargıyı bir türlü kıramadı. Sebebi kullanıcıların yeniliğe karşı gösterdiği yadırgamalar, birkaç durum sonunda çıkan söylentiler, dedikodular olabilir. Örneğin "Vista bazı oyunları açmıyor" durumu var. Vista oyunlarınızı açıyor fakat oyunun yazıldığı platform eski olduğu ve Vista yeni bir Windows çekirdeği üzerine kurulduğu için uyumsuzluk yapabiliyor o da belli başlı eski oyunlarda o birkaç oyunun da çözümü sadece 1-2 adım... Arkadaşlar yükleyin bakalım XP'ye 95 veya 96'nın oyunlarını sorun çıkartan olmayacak mı içlerinden.

Yine Vista'nın aşırı ram tüketiminden bahsediliyor. Arkadaşlar Vista bilerek ram'inizi dolu tutuyor. Serdar'ın da dediği gibi sizin en sık kullandığınız programları belirleyip, ramde bekletiyor. Sebebi standart bir bilgisayarda Ram'a erişim süresinin sabit disk'ten daha kısa olması. Ayrıca Vistada arkada çalışan bazı Windows servisleri(Windows Defender taraması, Disk birleştirme, Otomatik Update...) Eski windows'larda olmayan bir öncelikle çalışıyor : Düşük öncelikli veri giriş çıkışı(Low Prioty I/O). O servisler Low Prioty I/O olarak yazıldığı için siz kendi işlerinizi yaparken arkada sistem kaynağı bakımından düşük seviyede ve öncelikle çalışıyor. Siz bir virüs taraması yaparken yada oyun oynarken yüksek önceliğe sahip veri giriş-çıkışı bakımından o servislerin ise düşük önceliği var. 

Gibi gibi gibi...

Kısaca tabiki alışkanlıklar doğrultusunda herkes istediğini kullanmakta özgür bir o kadar da kendine göre haklı. Ama bazı şeyleride kabul edip, görmek lazım. Yiğidi öldür, hakkını ver misali....

AkyüzCan
05-07-2009, 09:55   |  #20  
Yıllanmış Üye
278 mesaj
Alıntı: Hakuteiken  
98 Kullanıyorduk ME/2000'i pas geçip XP'ye geçtim. Şimdi 7 çıksın Vistayı pas geçip 7 ye geçicem.
Peki ;o zaman sevmediğiniz hatta  tepkili  konuştuğunuz vista işletim sistemini kullanmamış  mı olacaksınız  ??? Gülüş

Son Düzenleme: AkyüzCan ~ 05 Temmuz 2009 09:56
Tırtıl
05-07-2009, 14:51   |  #21  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 1
1,579 mesaj

RTM'i bekliyorum... Sistemimin çalışması için hiç bir kritik hataya rastlamadığım için boşuna kurmanın bir anlamı yok

Son Düzenleme: Tırtıl ~ 05 Temmuz 2009 14:52