Bırak pencere açılmasın

mcafee23 ayrılmıştır
16-12-2010, 15:29   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

Bunu eğlence kısmına yazmalıyım çünkü gerçekten fıkra gibi

Bir eve gittim sorun evin genci çok düşük olan sisteminin win7 yi kaldırmayacağını düşünerek daha alt bir sistem olan Vista'yı bilgisayarına kurmuş sp1 kurulu bile değil (biliyorsunuz sp1 ve sp2'siz vista hiç yürümez) ve etkinleştirme yapmadığından 30 gün içerisinde sistem kendini kapatmış.

Gittim bilgisayarı açtım sistemine bir göz gezdirdim.
ve anlatmaya başladım
-256 ram ile vista kulllanamazsın
işlemcin de çok düşük zaten ekran kartın onboard ve areoyu desteklemiyor falan diye...

crack yapıp çıkarsam bu evde zaman kaybetmeyecektim ama bu sorunu çözmüş olmayacaktı
benim amacım her zaman sorun olacak şeyleri ortadan kaldırmaktır onun için devam ettim

O ara gencin babası geldi ve o da dinlemeye sorular sormaya başladı
ne kadar para harcasak çalışır dedi
bir fiyat söyledim ama yinede sistemin bu işletim sistemiyle hatta win7 ile bile tam performans sağlamayacağını söyledim

ya yeni bir bilgisayar alınmalı veya bütçe açısından minimum takviye olan 256 ram ilavesi ile xp'ye devam edilmesi gerektiğini söyledim.

Genç anlamıyor ama arkadaşım kullanıyor falan dedi.
bak dedim pencere bile zor açılıyor
bununla 3 pencere açsan windows donacak ya da çökecek

babası oradan demez mi
bırak olduğu gibi istediğini kullansın haylaz zaten pencere açmaya gerek yok kış geldi Oha!Kahkaha.....!!!!!!!!!

ve gülmemeye çalışıp dudaklarımı ısıran kurulan o cümleyi aklıma getirmemek için başka şeyler düşünmeye çalışan ben,kendimi zor tuttum evden çıkana kadar

alıntı değildir bizzat başıma geldi

Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 16 Aralık 2010 15:38
MertBJK1903
16-12-2010, 17:28   |  #2  
MertBJK1903 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,020 mesaj

Türkçe bu her yöne gidiyor çok acayip ve aynı zamanda güzel bir dil:)