sıcak bir tebessümün,içten atılan bir kahkahanın en etkili ilaç olduğunu unutmayalım
izleyip gülelim :)
sıcak bir tebessümün,içten atılan bir kahkahanın en etkili ilaç olduğunu unutmayalım
izleyip gülelim :)
Cok tesekkur ederim su salandigi yer cok komik valla sagol arkadasim daha gonderde gulelim birazcok komik seyler buluyosun
BOOMFUNKMCSsıcak bir tebessümün,içten atılan bir kahkahanın en etkili ilaç olduğunu unutmayalımteşekkürlerizleyip gülelim :)
(((Mutlaka_izleyin).htm)
BOOMFUNKMCS
hiçde güzel değildi berbat bişey iki saat onun dolmasını bekledim izlemeden kapattım ..
merve_13BOOMFUNKMCSbeğeni görecelidir.konuma mesaj atan arkadaşlarımın beğenisinin benimle ortak olması çok mutlu edici ama seninle beğenilerimizin uyuşmaması... tüh,görüyormusun ayıp etmişim.
hiçde güzel değildi berbat bişey iki saat onun dolmasını bekledim izlemeden kapattım ..yaşının küçüklüğüne ve yeni üye olmanın bilgisizliğine veriyorum bu davranışını.
takip ettiğim kadarıyla diğer arkadaşlarımında konularıa agresif cevaplar vermişsin,fazla barınamazsın.videoları izlerken çok beklemenin sebebi,bağlantının yavaşlığı olabilir.eğer video yu sonuna kadar izleseydin yüzündeki tebessüm cevaplarına da yansırdı.