Arkadaşlar bildiğiniz gibi forumda zaman zaman farklı programlama dilleriyle ilgili yardım isteyen insanlar ve bazı paylaşımlar oluyor.Başkalarına yardım etmek benim için hiç sorun değil fakat bazen gerçekten araştırıp hemen ulaşılabilecek şeyler hakkında yardım isteniyor.İnanın basit bir Google araması yapsanız(türkçe veye ingilizce) hem aradığınıza hemen ulaşacaksınız hem de belki de istediğiniz bilgi burada bizim söylediğimizden daha açıklayıcı olucak.Herkese iyi forumlar.
Biraz Daha Araştırmacı Olmak
Bu konuda sana katılıyorum fakat bunun uygulanmayacağını sende bende biliyoruz... Adam kafasıan koyuyor işte ben OC yapacağım fakat adam daha bunun ne olduğunu araştırmamış nasıl yapılacağı hakkında ufak bir fikri bile yok sonrada geliyor konu açıyor bu işlemci OC olurmu işte OC nasıl yapılır gibi saçma sapan sorulardan sonrada elindeki stok fan ile 1.8 de çalışan işlemci 3 GHZ çıkarmak istiyorum diyor... Ya zaten aklı olan bir insan 1.8den 3 e ne kadar var 1.2 var. Acaba bir işklemcinin ghz hızını 1.2 arttırmak ne kadar mantıklı diye sorar.. Bunun gibi sırf OC dışında olan konulardada aynı olay söz konusu ama gel gelelim bizim milletimiz herşeyin hazırına muhtaç. Kendileri bir bilgide ben katayım demiyor...
Neyse zaten bunları yapan adam bu yazıyı okusun ve ya okumasın gene bu işi yapacak o kesinde, bende bari sana içimi dökeyim...
Evet Yetenek haklısın ama dediğin gibi yapıcak çok da bişey yok.Kendimden örnek vermem gerekirse; bir konu açmadan önce mutlaka bir araştırma yaparım eğer işin içinden çıkamazsam ancak forumda ya da herhangi bir yerde yardım isterim.Bir de şöyle bir şey var bilişim çağındayız, her şey bir tık uzağımızda sadece, günümüz koşullarına rağmen bu durumdayız yani düşün.