ben kaspersky kullanıyorum
kaspersky kurmadan önce norton vardı ve kasperskye nortonu kaldırdı
ad awareyi kursam kaspersky kalkarmı yoksa ikisi birden çalışır mı
Evet 2. yükleme 1 tane antivirus kur sen 2 tane ne işe yarayacak?
kurulsa bile sistemi çok yavaşlatır
2 tane ne yapacan kardeş pc yi kasar zaten 1 tnae yeter..
sağlam güncel bir antivirüs programı kur yeterlidir.iki tane kuramazsın zaten bir antivirüs programı gereken işlevini yerine getiriyor sen buna ek olarak ad aware yazılımınıda yükleye bilirsin.
ben senin yerinde olsam ne ad aware ne norton nede kaspersky nod32iyi kurardım.şuanda 3.0 ı çıkardılar ama beta versiyonu var sanırım..adamların virüs dünyasında almadığı ödül yok... benim makinemde de okadar kasma durumları yok..tavsiye ederim..
Arkadaşım ben Xp kullanırken 2 antivirüs programı ve çeşitli güvenlik duvarları spyware önleyicileri falan kullanıyordum.Yani 2 antivirüsü aynı anda kullanırsın ama eğer birbirlerini kurulum sırasında kaldırmıyorlar ve uyumlu iseler.Mesela avast ile antivir avira birbirlerini kaldırmıyorlar ve uyumlu çalışyorlar.
2 antivirüs kullanacaksan bunlardan biri kesinlikle antivir olmalı. diğer antivirüsler birbirine zorluk çıkartır ve kasar ama antivir yapmıyor. kendim kullandım
antiviri nortonlada kullandım, nod32 ilede kullandım. şunuda ekliyeyim: nod32-antivir kullanırken antivir, nod32 nin bulamadığı virüsü buldu ve sildi. ama nod32 antiviri virüs gibi algıladı. burada nod32 ye sen sus deyip antiviri rahat bırakmasını söylemen gerek
bildiğim kadarıyla sadece antivir diğer antivirüslerle rahat çalışıyor ve herhangi bir sorun oluşturmuyor. ancak başka programlar denersen ÖR: avast-avg, avg-nod32 vb. hemsistemini çok kasar hemde sisteme zarar vermesi olasıdır.