birden fazla hotmail uzantılı adres

HPQ-User
04-07-2009, 17:43   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

ali sormuş:
birden fazla hotmail uzantılı adres aldım.live messengerde mail kutuma bastığımda hotmail değil , live mail kutusu açılıyor.Ben ancak int.exp.googleden hotmail girip hotmail kutumu yani maillerimi görüyorum. win.liv.mes.de mail kutusu hotmail olarak açılabilirmi
hotmail adreslerimden biri hariç diğerlerini silsem , bütün mail ve messeger arkadaşlarımı kaybedermiyim. acemi bir kullanıcıyım özür diler teşekkür ederim.sağlıkla kalın

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
dell 1525 diz üstü

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; GTB6; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30618; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0; .NET CLR 1.1.4322)

Süleyman.
04-07-2009, 18:20   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

1. "Live Messenger"da o an hangi hesabınız açıksa, sadece o hesabınızın posta kutusuna gidebilirsiniz. Dolayısıyla "Live Messenger" üzerinden aynı anda bieden fazla hesaba ulaşamamanız gayet normal.
2. Posta kutusunı "Hotmail" olarak açmak için, "Live Messenger"da hotmail uzantılı adresinizden giriş yapmanız gerekir.
3. Sildiğiniz hesabınızdaki arkadaş listelerini kaybedersiniz. Ama sadece sildiğiniz hesaptakileri. Tabi bunu hesap kapama olarak kastediyorum. Eğer "Live Messenger"da "Beni hatırla" şeklindeki kaydı silerseniz, arkadaş listenizi filan kaybetmezsiniz.
4. Soru sorduğunuz için özür dilemenize gerek yok. Teşekkür etmeniz ise bizi memnun eder sadece.