echo_42 sormuş:
ben internetten bir dosya indirdim(crack dosyası).eset ilede tarattım bişey çıkmadı.rar şeklindeydi.üzerine kaç defa tıkladıysam açmadı.dedim heralde formatı farklı.nese o sırada gözüm o pencerede yukarda aç simgesi yanında da rar resmi vardı.(bu aç simgesi dosyaya bi kere tıkladıktan sonra çıkıo,tıklaman once düzenle,kitaplığa ekle,bununla paylaş,yaz,yeni klasör gibi sekmeler var)bi karıştırayım dedim.yukarıdaki aç sekmesini tıkladıktan sonra varsayılan programlarla aç sekmesi çıktı.bende tıkladım.ve çeşitli programlar çıktı.winrarı tıkladım aç dedim.daha sonra ne olsun bütün programların simgesi rar görüntüsü aldı:( hangi programa(burada utorrente tıkladım) tıklasam C:/program files/uTorrent/uTorrent.exe Arşiv biçimi tanımıyor veya arşiv hasarlı diye uyarı alıyorum..diğer programların program filesine girdim.exe uzantıları hep rar görüntüsü almış.geri yüklemeye gireyim dedim tıkladım yıne rar çıktı.klasör seçeneklerine girdim varsayılanları geri yukle dedim bişey değişmedi.işin içinden çıkamadım.bence format gibi gözüküyor.sizce bi çözümü varmıdır.
internet explorerede bilgisayarımı tıklayıp yukarıdaki çubuğa google yazarak girdim.aynı hatayı verdi sonra tamam diyince Allahtan nete bağlandı.diğer programlarda bu da olmuo:( acil yardımlarınızı bekliyorum.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
işlemci dual core 2,2ghz
2gb ram
ati hd5750 ekrankartı
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; Trident/4.0; GTB6.3; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; InfoPath.1; OfficeLiveConnector.1.4; OfficeLivePatch.1.3; Tablet PC 2.0)