arkadaşlar ben yeni adsl alıcam biri nasıl dır 8mps var ya o 30 tl yazıyor yorumlarınızı almak isterim sizce ttnet mi almalıyım yoksa biri adsl mi şimdiden teşekkürler
biri adsl almalımıyım
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
taahütlü abone olmamalısın bence.. Adamlar normal şartlarda fiyatlar ucuzlamış olsa dahi anlaşma yaptıgınız fiyattan ücret almaya devam ediyor oluyorlar..
Ben biri yi kullanıyorum gayette memnunum hatta yazlıkçı paketini aldım 3 ay kullanıcam sonra otomatik kapıcaklar.. Birinin Taahütsüz olanlarına bak , eğer ki kablosuz modemin yoksada adamlar sözleşme bitene kadar sana geri almak koşuluyla kablosuz modem veriyorlar ... Tavsiyemdir...
Bir de biri nin yazlık paketiyle smile adsl nin yazlık paketi arasında 30 TL lik fiyat farkı var neredeyse ..
Ben bu durumda neden smile adsl alayım ki ?
Son Düzenleme: tuncayt ~ 27 Temmuz 2009 10:28
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
290 mesaj
arkadaşlar ben yeni adsl alıcam biri nasıl dır 8mps var ya o 30 tl yazıyor yorumlarınızı almak isterim sizce ttnet mi almalıyım yoksa biri adsl mi şimdiden teşekküBenim sana tavsiyem uydunet al. 30+7 TL'ye 10 mbps 5gb kota o +7TL'de kablolu tv parası bunlarda malesef kablo tv ile zorunlu tutuyorlar çünkü kablo tv şebekesi üzerinden internet veriliyor. bende 1 mbps limitsiz internet 36 tl olunca ne sevinmişdim sonra o +7 tl olunca üzüldüm ağladım :D ama hiç değilse ttnet 1 mbps limitsizden 2 tl ucuz :D(ttnet 1 mbps deme kdoğru olmaz 873 kps öyle bişeydi işte) daha önce konuya baktıysan https://www.chip.com.tr/forum/ttn ... si_t114503_wp3.html orda ttnet ile uydunet arasındaki farkı görürsün ben bi yazı bulup göstermişdim herkeze. bende 1mbps limitsiz var ve memnunum uydunet kurulumu için gelen kişiye benim hat 20 mbps destekliyormu dediğimde evet dedi bizim kapıya fiberoptik gelmişde haberimiz yokmuş senelerden beri :D tabi fiyatı baya bir el yakıyor. 4 tane kampanya çeşidi var ben modem hediyeli olanı seçdim. kurulum için 43 tl ödenicek ama ilk ay faturası geldikden sonra ödenicek...Son Düzenleme: Nickotin ~ 27 Temmuz 2009 22:32