biri beni kurtarsın

devilish_glance
08-10-2011, 00:56   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

merhabalar ufak bi sorunum var yanlız bilgisayarla ilgili değil ama alakalı neyse  sorun şu ...  SAMSUNG MARKA TELEFONUM VAR BUNU BEN 4 KERE SERVISINE YOLLADIM ARIZADAN DOLAYI , ONLAR BU TELEFONA AYRI AYRI 3SEFER YAZILIM YÜKLEDİK  DİYORLAR SON SEFER YÜKLEMEDİK CUNKİ TELEFONDA ARZAYA RASTLANMADI DİYORLAR , SIFIRIYLA DEGISTIRMEMEK İÇİN . AMA BEN 4 SEFER YUKLEDIKLERINDEN EMINIM  BUNU NERDE NASIL ORTAYA ÇÖZERİM   ..  ELDEKİ TELEFONA KACKERE YAZILIM YUKLENDIGINI  VEYA TAMIR GORDUGUNU NASIL CÖZERİZ...  HARBİDEN BANA YARDIMCI OLUN BUNU SÖYLEYİN BANA !!!!  SAYGILAR

Elsequito
08-10-2011, 01:39   |  #2  
Elsequito avatarı
Yıllanmış Üye
263 mesaj

Sorun hala daha çözülmemişse para talep edebiliyorsn diye biliyorum bi araştır istersen .

Brefe
08-10-2011, 08:27   |  #3  
Taze Üye
11 mesaj

Öncelikle telefonun tam modelini, fatura tarihini, aldığın mağazanın adını vs. daha detaylı yazarsan yani sorun ne onları falan da yaz ama garantiden döndüğünde sana neler yapıldığına dair bir belge vermeleri lazım eğer aynı sorunu 1 ayda 2 kezdi sanırım veya farklı sorunlardan 1 yılda 4 dü sanırım 4 kez garantiye giderse değiştirmek zorundalar fabrika hatalı olarak kabul edilir. Eğer electro world den falan aldıysan 1 ay içerisinde bozulduysa orda yazılımı yükleyip veriyorlar düzelmediyse bi kez daha yüklüyorlar gene olmazsa hediye çeki veya yenisiyle değiştiriyorlar hemen orda yükleyip eline veriyorlar al dene gene yapıyor mu diye söylediğim gibi daha detaylı bilgi ver bada mı android mi modeli ne mağaza sorun aldığın tarih falan yardımcı olmaya çalışırım ayrıca çoğu kişi bilmez 15 gün içinde gelmezse garantiden sana garantiden gelene kadar aynı ürünü veya muadilini tahsis etmek zorundalar garanti belgesini şartlarını vs iyi oku.......

devilish_glance
10-10-2011, 22:59   |  #4  
OP Taze Üye
4 mesaj

vallahi ilgi alakanız için teşekkürler....
şimdi bütün mesele şu MEDİA PARK ' tan   SAMSUNG SGH-F480i    bu telefon ortalama 6 ay once mesajlar listesine girmiyordu ve telefon cok agırdı. servisine yolladım  yazılım yüklemişler verilen bilgi kağıtında öyle yazıyordu  2ciye aynısı yaptı  aynen yine yolladım  ve yine aynı işlemi yapmışlar , yazılım yüklemişler 3üncüdede yazılım yükleyip yolladılar ,, bu telefon bu  aynı hatayı tam 4 sefer üst üst'te  yaptı ... ve 4üncü yollayışımda  bana servisten geri döndüğünde  bilgilendirme kağıtında sorun görülemedi işlem yapılmamıştır diye geri döndü... 4üncü yollayışımda  mesaj listesine girmiyor  bu hatayı 4üncü kez yapıyor  sıfırını talap ediyorum  dedim ama kabul etmediler... sadece parça değiştirdiklerinde aynı hatayı yaparsa sıfırını veriyorlarmış !!!!! ama  ben eminimki bunlar benım 4üncü kez yolladıgımdada  yazılım yukleyıp yada format atı  gerı gonderdıler,, ama söylediğim gibi  onlar işlem yapılmadı diyorlar.......   şimdi  mesele şu  benim bu telefona tam 4 kere yazılım yüklendiğini ıspat etmem lazım  beni kandırdılar diyip sağlam bi tazminat davası acmalıyım .... bana bunu  nerde  nasıl   ıspatlıyacagımı soylıyenede harbıden guzellıgımı yapacam yapmıyan cihanın ............... !!  söz size ...   benim istediğim şu  KİM BU TELEFONUN İÇİNE GİREBİLİR VE 4 KERE YAZILIM YÜKLENDİĞİNİ ANLIYABILIR BUNU KİM YAPAR YADA NERESİ YAPAR..

devilish_glance
10-10-2011, 23:08   |  #5  
OP Taze Üye
4 mesaj

TELEFONUN  GARANTİSİNİN BİTMESİ NE 9 AYDAN FAZLA VAR