Arkadaşlar merhaba
Geçen gün kardeşim GTA VİCE CİTY i indirmiş.(çocuklukdan gelen aşk ) neyse oyunu da tam indirememiş. 1kblik internet dosyası indirmiş ve bunu da açmak için uygun programı internetten seçin ve kendiniz secin var bildiginiz gibi.Birlikte aç ı demiş ordan yanlışlıkla (babam mühendis olduğu için) Autocad 2007 yi seçmiş daha da aksi olanı bu tür dosyaları açmak için her zaman seçili programları kullan işaretliymiş.Şimdi neye girsem Autocad acılıyo.Nba,Fifa vs hepsinin simgeleri de autocadin simgesine dönmüş.
Bir çok siteye baktımçalıştırdan HKEY LOCAL SETTİNGS filan gibi şeyler yapmış aksilik çalıştıra regedit yazınca da autocad acılıyo :( çözümü nedir yardımcı olablrseniz sevinirim :/
Birlikte aç
Dostum bak burdaki konuyu güzelce oku ve anla sonrasında denilenleri aynen hatasız uygula
Ben vista'da yaptım işime yaramıştı
http://forum.shiftdelete.net/isl ... ikte-ac-sorunu.html
Çözümü buldum arkadaşlar.Şöyle anlatıyım:
-Masaüstünde yeni metin belgesi oluşturdum.Açtım ve içine nokta nokta şunu kaydettim(tabi kopyala yapıstır yaparak)
Windows Registry Editor Version 5.00
[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe\UserChoice]
sonra bunu yazıp farklı kaydet dedim.txt ve tüm dosyalar vadı.Tüm dosyalar dedim ve dosyanın ismini ' .reg' yaptım.Kaydettim ve çift tıkladım ilk çıkana tamam dedim ve oldu.Çok kolaymıs ama bulmak için kafayı yedim :)
Mutlu forumlar