Arkadaslar uzun zamandır bitComet kullanıyorum ama indirme hızı cok dusük oluyor. 256kb internetim var 20kb uzerine cıkmıyor download hızı. acaba bu upload hızını 1 ya da 0 yapabileciğimiz bir yol var mı(malum 3 ün altına inmiyor)
Yada baska stabiletisini ve hızını artıracak ayarlar varsa yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler
BitComet Ayarları?
Bence 20 Kps`yi görebiliyorsan şükür etmelisin..
2 Kps ile indirmeye çalışanlar da var..
Düşük hızda gelmesi link uzaklıklarıyla da ilgili bir sorun..
CU_GS7Bence 20 Kps`yi görebiliyorsan şükür etmelisin..
2 Kps ile indirmeye çalışanlar da var..
Düşük hızda gelmesi link uzaklıklarıyla da ilgili bir sorun..
[/alıntı
20 kpbs ile indirsem ne güzel.Ben en fazla 15i gördüm.CU_GS7 beni söylemiş zaten.
seçeneklere tıklarsan en yüksek göderme hızını 3 yaparsan sorun kalmaz.
senin söylediklerinden 3 ün üstüne çıktıgını anladımda
seed sayısıda önemli indirdigin dosyanın.ne kadar çok
olursa o kadar hızlı iner.
Hayır BitComet upload hızını düşürünce download ı frenliyor.Upload etmiyenler zaten banlanıyor bilgilerinize..Dosyanın hızlı inmesini istiyorsanız seeder ı bol olan dosyaları indiriniz.Bir de ben 256k da en fazla 25 görmüştüm...Tabi şu an kullandığım balantı üniversitenin bağlantısı ve 500 k görüyorum...
500 kile indiriyo ha.Ne müthiş ya.İnterneti komple indirirm
valla ben uploadı 3 yapıyorum 28 le indiriyor sabit olarak çogu dosyayı 3 den fazla yapmayın derim.
Bence Netlimiter kullan ben öyle kullanıyorum ve çok iyi sonuçlar veriyo bitcometle.
Artık bırakın şu netlimiter olayını. Paylaşımın mantığına tamamen ters. Çok bencilce bir davranış bu bence.
Bitcometle bir sürü oyun indiren tanıyorum.Ama ben bi oyun bile indiremedim ve sonunda sildim.ne yaptıysam olmadı.Ayar fayda etmiyor.
Arkadaş hızını arttırmak istiyorsa neresi yanlış olsunki Netlimiter in.
tolga2207Artık bırakın şu netlimiter olayını. Paylaşımın mantığına tamamen ters. Çok bencilce bir davranış bu bence.Tamamen katılıyorum.Arkadaslar lütfen bencil olmayalim.Paylasalim.
Valla kandırmaca mıdır, yalan mıdır bilmem ama cfosspeed diye bir porgram kullanıyorum. Gelen gidep veri trafiğini düzenliyormuş. Şu an emule ile de bitcomet ile de 19k-20k ile çekerken 3k-3.2k arası upload yapıyor gözüküyorum. Eğer doğruysa bunlar bence 20k/3k ideal.
Emule nin başında oturu takip etmedim hiç ama bir işe yaramıyor diyorsan sileyim.
BitComet te dosya indiriren diskim dolmuş. İndirdiğim dosyaların başında yeşil ok varken kırmızı x işareti olmuş. Bir sorun çıkarır mı bu?
BitComet'te nasıl dosya indirilir?web nolu icona tıklayıp adres girilip gerekli dosya indirilir, böyle mi yapılır!
yardımcı olursanız sevinirim...
www.torrentturk.com a veya www.torrentspy.com a girin.Gerisi biraz da bilgisayar matığınıza bağlı olarak kendiliğinden gelişecektir.Ve kendinizi Torrent dünyasını içinde bulacaksınız.
valla ben limewire ile 54 ü gördüm.ama sakın program falan indirmeye kalkmayın virüslü çıkıyor.