BitDefender: Betayı dene, müthiş ödüler kazan

CHIP Online
21-05-2009, 21:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

BitDefender yeni betasını deneyenlere müthiş ödüller dağıtmayı vaat ediyor. İşte yapmanız gerekenler

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/BitD ... er-kazan_12896.html

Güvenlik uzmanı BitDefender, güvenlik seti Total Security 2010'un beta test sürecini başlatıyor. İlgililer üreticinin web sitesinden bu ön sürümü indirebilir. En çalışkan testçiler ise hediyelerle ödüllendirilecek.

Zira güvenlik yazılımının beta sürümünü deneyenler sadece Behavioral-Scanning ve Parental Control ile kendilerini güvende hissetmekle kalmayacak, aynı zamanda geri beslemeleri için ödüllendirilebilecek: Romen güvenlik firması en aktif testçiye için bir Eee PC vaat ediyor. Ayrıca çekiliş usulüyle Nintendo Wii, iPod touch ve ücretsiz lisanslar da dağıtılacak.

Uluslar arası beta testi şu andan itibaren başlamış bulunuyor. Üreticinin İngilizce dilindeki web sitesine (http://beta.bitdefender.com) kayıt olduktan sonra ücretsiz ön sürüm indirilebiliyor.

Tüm konu: BitDefender: Betayı dene, müthiş ödüler kazan

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Beta testine katılmayı düşünüyor musunuz?

MBTGROUP
21-05-2009, 21:05   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,727 mesaj

Düşünmem

Mustafa Akın
21-05-2009, 21:16   |  #3  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,236 mesaj

Galiba en çok feedback gönderene vereckler. Katılıp saçma sapan feedback yollasak da olur mu? Kim bilir ne kadar insan uğraşır buna, ve biz kazanamadan geliriz. Tabi EEE PC için çekiliş yok, diğerleri çekilişle onlar denemeye değer.

Ahmet Ertuğrul
21-05-2009, 21:46   |  #4  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

Kendimi şanslı hissetmiyorum. Bir sürü mantıklı geri bildirim yollayacak kadar da bilgili değilim. Güvenlik işinden gerçekten, tehditleriyle birlikte anlayanlar alabilir ancak o ödülü.

vuslat07
22-05-2009, 09:34   |  #5  
Üye
62 mesaj

Amacım ödül değildi.Ben Denedim Sitesinde win7 de yazdığı halde Win 7 ile uyum sağlamadı. Kaldırdım.