benim yaptığım gibi antivirüs-antispyver-güvenlik duvarı vs. güvenlik yazılımları kullanıyorsunuz sonrada burada ahkam kesiyorsunuz...sizin yaptığınız kısırdöngü muhabbet başka bir şey değil
yorumlarda zaten kimse antivirüs ve güvenlik duvarı kullanmıyorum demiyor ki, listedeki zararlı yazılımlar zaten bir çok antivirüs tarafından da kolayca yakalanamıyor. Arkadaşın verdiği bilgi şu anda dünya üzerinde en yaygın 10 tehdit listesi ve bence de çok faydalı. Ayrıca ahkam kesen arkadaşlar gerçekleri görsünler demişsiniz ama efekentlinin yazdığı şu kısmı görmemişsiniz : " bu yazılımların mutlaka acıkları var . hackedlar ugrasmak ıstese her turlu ruhun duymadan suzulur pc ye" , zaten listedeki zararlılar da bunun sonucu.
bir de : "efekentlinin yorumlarına sonuna kadar katılıyorum. ahkam kesen arkadaşlar gerçekleri görsünler." demişsiniz ama neyin ahkamı kesilmiş onu da açıklarsanız daha iyi olur. Çünkü düşüncelerini belirtenler zaten pc ye sızamazlar demiyorlarki aksine her türlü pc ye sızan zararlılar olduğuna dikkat çekiyorlar. Bence yararlı bir paylaşım olmuş