Arkadaşlar Bitdefender total security 2010 türkçe yama ve key bulabilirmisiniz.
Bitdefender total security 2010 türkçe yama ve key
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.illegal olduğunu nerden çıkardın.türkçe yama dedim bu yasal crack demedim key dedim ayrıca.Ama bilgilendirmen için saol evlat
illegal olduğunu nerden çıkardın.türkçe yama dedim bu yasal crack demedim key dedim ayrıca.Ama bilgilendirmen için saolProgramın Türkçe yaması olduğunu sanmıyorum.(En azından şimdilik)
Ayrıca key paylaşımı da illegal paylaşımlara girmektedir.
Programın keyini istiyorsanız satın almanız gerekmektedir.
Bu adresten satın alabilirsiniz.
Ya key dediğim lisans işte anlayın.Crack anlamında demek istemedim.Neyse saol ben lisans satın alcam ama bi türlü bitdefenderın sitesine girememiştim saol
Bitdefender total security 2010 müthiş bir program kesinlikle öneririm
bu sıtede butur paylasım yasak arkadasım . soruna gelelım . bazı sıtelerde kampayalar yayınlarnıyor. o sıtelerı takıp edersen bır defenderı 6 aylık full surum kullanabılırsın eger bıtmedı ıse . hem yasal hemde guvende olursun . bence elalemın yaptıgı cracklerden uzak dur senı koruyacagı yerde madur duruma dusurebılır . o ınsanlar senı cok dusundugundenmı yapıyor sanıyorsun cracklerı dusun bakalım . http://www.firsatavcisi.com/ bu sıteden takıp edebılırsın yasal yazılım kampanyalarını