merhabalar.
arkadaşlar bilgisayarıma bittorrent 7.2 programını kurdum ama bu program açıkken internet bağlantım sürekli kopuyor. Artık o program açıkken interneti kullanamaz oldum. Sizde neden olabilir? Ne yapmam gerekir?
bittorrent ve internet bağlantısı
torrentten dosya indirdikten sonra sayfada bekletirsen dosyayı upload ediyor. indirdikten sonra torrentten o dosyayı kaldır düzelecektir
sürekli torrent kullanıcısı değilim. ama sorun internetin yavaş olması ve o dosyayı kaldırınca internet hızı normale dönüyor. soruyu soran arkadaş hep aynı siteden download edecekse seed (uploadta beklemesine deniliyor galiba) de kalsın, etmeyecekse silmesi daha mantıklı
saolun ilgilendiğiniz için. ben genellikle googledan arayıp indiriyorum, belli bi siteden indirmiorum ayrıca bitince hemen kaldırıyorum ama inerken dosyalar internet bağlantım sürekli kopuyor. indirirken upload ettiği için mi oluyodur?
soruyu soran buna karar versin biz seçenekleri sunduk. ister seedte kalır netten taviz verir, ister seedi kapatır neti kullanır torrentten taviz verir. (torrent derken torrent sitesini bahsediyorsun heralde). ister part part indirirsin ne indirceksen. ister internet hızını yükseltirsin. ikisinide kullanırsın. karar senin wendy
internet servis sağlayıcından kaynaklanıyor olabilir
bende point blank oynarken kopuyo diğer zamanlar kopmuyo
virüs galiba oxx.exe diye bi virüs var o engelliyo
ctrl+alt+delete yapıp işlemlerde gözüküyo avira siliyo ama
bende bi kere olmuştu eternet kartının enerjisini kesiyo
oxx.exe oxx2.exe oxx3.exe işte bunlar
Sanırım torrent bağlantıyı kesiyor derken internet bağlantısından kastediyor arkadaş. Programı kaldır yeniden yükle derim belki de programda bir hata var sanırım. Bence bir türk torrent sitesi kullanıyorum ama kati surette %60 upload etme mecburiyeti yok. Yani bence kaldır yeniden yükle derim.