bizebiz sitesine davetye dağitiyorum...!!!

hamzaa
21-01-2010, 15:38   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
292 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

arkdaşlar bizebiz sitesine davetye dağıtıyorum isteyenler e-postaalrını yazsınlar.!!!
 
bizebiz, tüm Türk iş dünyasının buluştuğu noktadır
bizebiz, kartvizitinizdir
Eğitim durumunuzu, iş deneyimlerinizi, ilgi alanlarınızı yazın. Pofilinizi oluşturup sosyal ağınızı kurmak için ilk adımı atın, istediğiniz herkes sizi tanısın ve size ulaşabilsin.
bizebiz, yeni kariyer şansınızdır
bizebiz’de oluşturacağınız profiliniz; eğitim durumunuzu, iş deneyiminizi, ilgi alanlarınızı gösterecek. Burada tanışacağınız her insan, kuracağınız her ilişki, sizin için yeni iş potansiyelleri demek.
bizebiz ilan sayfasındaki iş ilanlarıyla seçeneklerinizi görebilir, eğitim ilanlarıyla da ilgilendiğiniz alanlarda kendinizi geliştirmek için harekete geçebilirsiniz. Kendiniz için yeni bir kariyer planı yapıyorsanız, fırsatlar bizebiz’de sizi bekliyor.
bizebiz, bağlantı noktanızdır
bizebiz.com’da çeşitli sektör ve pozisyonlardan saygın üyelerle bağlantı kurabilir, mesajlaşabilirsiniz.
CEO’lar, genel müdürler, pazarlama ve satış müdürleri... Pek çok seçkin şirketin yöneticileri burada. Onlarla bağlantı kurmak isterseniz, bizebiz.com sizin için bulunmaz bir fırsat.
bizebiz, fırsat kapınızdır
Türkiye’nin en önde gelen firmalarından bizebiz.com üyelerine özel indirimlere ulaşabilirsiniz. Sağlık, spor, tatil, eğitim, danışmanlık ve daha birçok alandaki fırsatlardan yararlanma şansı bizebiz.com’da!

bizebiz.com’dayken hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız.
bizebiz, arkadaşlarınızla buluşma noktanızdır
Günün 24 saati de iş düşünülmez. En iyisi gelin bizebiz’e, ister eski ister yeni, ister iş arkadaşı ister iş dışından tüm arkadaşlarınızla sohbet edin, iş dışında ilgilendiğiniz alanlar hakkında konuşun, bilgi alışverişinde bulunun.
bizebiz, danışmanınızdır
bizebiz.com içinde uzmanlara ve diğer üyelere soru sorabilir, bizebiz.com üyelerinin sorularını cevaplayabilirsiniz.
Pek çok sektörden profesyoneller; sorularınıza cevap vermek, birikimlerini aktarmak için sizi bekliyor. İş hayatında aklınıza ne takılırsa cevabı bizebiz’de.
bizebiz, sosyal çevrenizdir
Ortak noktanız olan kişilerle grup kurmak da bizebiz’de yapabilecekleriniz arasında. İster sektörel ister kişisel gruplara katılıp hem yeni şeyler öğrenebilir, hem de kendi bilgilerinizi paylaşabilirsiniz.
bizebiz, aradığınızı bulduğunuz yerdir
Yatırım için emlak, ihtiyaç için otomobil, dinlenmek için tatil, keyif için restoran veya etkinlik seçeneklerini mi görmek istiyorsunuz? bizebiz’de her türlü ilgi alanı ve ihtiyaç için öneriler var. bizebiz sayesinde haberdar olmak isteyeceğiniz tüm olanakları görün.
bizebiz, haber kaynağınızdır
İster çalıştığınız sektörle ister seçtiğiniz ilgi alanlarıyla ilgili son gelişmeler ve duyurular, Türkiye’den ve dünyadan son dakika gelişmeleri ve haberleri bizebiz’le elinizin altında.
bizebiz’ e nasıl üye olunur?
Türk iş dünyasının buluştuğu bizebiz’ e üye olmak için davetiye almış olmanız veya bize biz üyesi bir tanıdığınızı referans göstermeniz yeterlidir.
Size gelecek davetiye ile yönleneceğiniz alanda gerekli üyelik bilgilerinizi doldurup, bizebiz‘in size kapılarını açtığı bu yepyeni dünyayı keşfetmeye başlayabilirsiniz!