oyunun tüm bölümlerini 4 günde bitirdim fakat son bölümden sonra bölüm listesinde görünmeyen CARNAGE
diye bir bölüm var;tam bir haftadır uğraşıyorum bir türlü nasıl geçiceğimi keşvedemedim.Yakında pc yi kıracam geçen varsa lütfen yazsın.
black ops final bölümü nasıl geçilir?
youtube'da videosunu bulabilirsin....
=D hacı söylediğin bölüm eğer mason'un odadan çıkıp binayı dolaştığı ise çıkıp dolanıyosun harita seni görev yerine yönlendiriyo zaten...
abi senin dedin five adındaki zombie bölümümü yoksa gerçekten carnage diye biyer varmı varsa nasıl gircem :D
son bölüm REDEMPTION yani gemiyi ve su altı üssünü patlatıyosun.o bölümün akabinde carnage diye bölüm geliyo bölüm listesinde görünmüyo.redemptİon un devamı gibi yani.pentagonun içinde zombilerle savaşıyorsun.ilk kat çok zor.ilk kattan bodruma iniyosun asansörle orası daha da zor ancak 2 dakika dayana biliyorum zombiler 10 ar 10 ar geliyo.you tubeden videolarına baktım orda carnage yi göstermiyo.zombi bölümü var orayı gösteriyo orda kalbalık oynuyorsun kenedy var kastro var onlar yardım ediyo.carnagede tek başına oynuyosun.