BlackBerry Storm: Detaylar ortaya çıktı

CHIP Online
08-10-2008, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

BlackBerry fırtınası yaklaşıyor: 9530 Storm ile ilgili yeni detaylar su yüzüne çıkmaya başladı...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Blac ... aya-cikti_9027.html

RIM'in ilk dokunmatik ekranlı telefonu 9530'un eli kulağında. Henüz kesinleşmese de bu hafta içerisinde resmi olarak tanıtılması beklenen yeni BlackBerry hakkında teknik detaylar da yavaş yavaş kesinleşmeye başladı.

Şimdiye kadar Storm adıyla tanınmış olan BlackBerry 9530'un yüksek çözünürlüklü (480 x 360 piksel)  bir ekranın olacağı söyleniyor.

9530 e-mail-push hizmeti, hızlı internet erişimi için HSDPA ve WLAN, 3.2 Megapiksel kamera ve A-GPS navigasyon sunacak. Cihaz yazım işlemlerinizi gerçekleştirmek için SureType destekli sanal klavye sunuyor. Telefon yatay olarak tutulduğunda SureType görünümü yerine tam QWERTY klavye ortaya çıkıyor.

Fiyat ve çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi yok. Ancak operatör Verizone'un, bu hafta içerisinde 9530'u duyurması bekleniyor. Hatta dedikodulara göre resmi duyuru bugün bile olabilir...

Güncelleme:
Dedikodular doğru çıktı ve BlackBerry Storm bugün Londra'da resmi olarak tanıtıldı. Telefon ABD'de Verizone, İngiltere ve Almanya'da ise Vodafone tarafından satılacak. Piyasa tarihi veya fiyatlandırma ise henüz belli değil.

Tüm konu: BlackBerry Storm: Detaylar ortaya çıktı

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: BlackBerry 9530 hakkındaki düşünceleriniz...