üniversite öğrencisi olduğum için iş yaşamı açısından sormuyorum LÜTFEN SEÇTİNİZ MARKAYI NEDEN SEÇTİNİZİDE BELİRTİNİZ
blackberrymi iphone mu
Iphone 4 ;)Kesinlikle.
Lakin Samsung Galaxy S2,NEXUS S veya HTC DESİRE HD,EVO4G,HD2 de düşünülebilir.
Sebebi ise bu telefonları beğenmemdir. :D Başka sebep bulamadım.
Blackberry bold 9800. Çok pahalı değil ve güzel. Bütçe sınırım yok diyorsan Nokia N8 al.
Öğrenciyseniz ve telefonunuzdan oyun oynamayı seviyorsanız kesinlikle iphone 4.
selamlar
şuan bb 9800 kullanıyorum işim gereği... ama dediğiniz gibi öğrenci için iphone 4 öneririm. uygulamaları daha fazla ve gençlere daha fazla hitap ediyor diye düşünüyorum. ben şuan bb kullanıyorum özellikle belirtiyorum 9800 çok kaliteli bir cihaz. diğer modellerini de kullandım ama bu çok farklı. yani ilerde telefon değiştirme durumum olursa farklı bir cihaza alışmam epey bi zaman alacaktır eminim.
ben senelerdir blackberry kullanıyorum ama bundan sonraki tercihim kesinlikle ıphone olacak. yeni uygulamaları cok basarılı. malesef blackberry kendisini hiç yenileyemedi.
BB gittikçe batan bir şirket olmasına rağmen Z1 harika bir telefon eğer bb9800 gibi telefonlar düşünüyorsan Iphone4 ama BB Z1 gibi bir telefon almayı düşünüyorsan da Iphone5 ve BlackBerryZ1 arasında bir karşılaştırma yap sana nasıl uygulamamlar lağzım nasıl bir telefon istiyorsun zaten kararını hemen verirsin
(versus.com sana yardımcı olabilir karşılaştırma konusunda)
hocam konuyu hortlatmışsınız, :D:D:D
BB 9800'dan bahsedilmiş. O cihazın kronik sorunları var. Krom kaplaması soyuluyor.
Blackberry yeni seriyi bilmiyorum ama eski seriyi alıcaksan allah korusun 3310 al daha iyi :D