Arkadaşlar ben kısa süre önce Blender 3D animasyon yazılımını kullanmaya başladım Program ingilizce olduğu için çok karışık türkçe yaması olup olmadığı hakkında bilgisi olan varmı?
Blender 3D
arkadaşım bende blender kullanıyodum. bildiğim kadarıyla da türkçe yaması yok. Hatta türkçe dökümanını bile bulamadım ben. O kadar yaygın bi program olmadığı için...
arkadaşlar blender hakkında türkçe kaynak bulabileceğiniz bi site var. www.blender.co.nr ..blenderart dergisinin türkçe çevirileri mevcut.çok faydalı bi site ilgi duyanlar için.tavsiye ederim
Arkadaşlar blender programına ait türkçe dersleri ve nasıl yama yapılacağına " http://www.blendertr.com/viewtopic.php?f=10&t=60 " sitesinden
ulaşabilirsiniz.
Eğer orada denilenleri harfiyyen yaparsanız geriye tek yapmanız gereken programın içinden kullanıcı tercihleri (used praferences) ni açmanız gerekir.Vermiş olduğum sitede c sürücüsüne kurulu sayılarak komut verilmiş,eğer siz programı d ye veya e ye kurduysanız,blender dil dosyalarına ulaşmak için lütfen
" C:\Documents and Settings\PC_Sahibi\Application Data\Blender Foundation\Blender\.blender " komutunu izleyin.