Blizzard'ın Titan'ından kötü haber geldi!

CHIP Online
25-09-2014, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yıllardır konuşulan ama hakkında neredeyse hiçbir şey bilmediğimiz oyunun ortaya çıkmaya niyeti yok!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bli ... er-geldi_49748.html

Resimlerle: Efsane oyunlar

Blizzard'ın hiçbir zaman resmi olarak açıklamadığı, adlandırmadığı ama gerçekliğini dolaylı da olsa onayladığı "Project Titan"ın halen gölgelerde gizli bir şekilde geziyor olması bazılarına garip gelebilir. Hepimiz belirli bir noktada, yıllardır söylentisi dolaşan bu oyun hakkında yeni bir haber duymayı bekledik ancak Blizzard'a Titan hakkında soru sorulduğunda bile bir cevap almak pek mümkün değildi.


Ancak Blizzard, yakın zamanda yayılan bir grup söylentiye cevap vermek zorunda kaldı. Gamesbeat'in söylediğine göre, Titan projesi üzerinde çalışan 100 kişinin 70'i diğer oyunlara yönlendirildi ve oyun "baştan başlatıldı." Bu hareketin anlamı da büyük ihtimalle oyunun 2016'ya kadar ertelendiği oluyor.


Ancak bu durumun iyi bir haber olduğunu söylemek pek mümkün değil. Özellikle de Blizzard'ın "baştan başlattığı" en son oyunun "Starcraft: Ghost" olduğu ve bu oyunun bir daha gün ışığına çıkmadığı düşünülürse... Titan'ın Activision Blizzard'ın sıradaki büyük oyunu olduğu düşünülürse, bu durumun önemi daha da artıyor. Blizzard'ın bu söylentiler hakkında yaptığı yorum, oyun üretimlerinin tekrarlayan bir sistem olduğunu ve "açıklanmayan MMO'nun" da farklı bir durum olmadığını açıkla belirtmekteydi. Firmanın açıklamasına göre, oyun üzerinde büyük tasarım ve teknoloji değişiklikleri yapılması gerekmekteydi. Bu durumu bir fırsat olarak göre firma, çekirdek takımı oyun üzerinde çalışırken kaynaklarını diğer oyunlara yönlendirmiş durumda. Tabii ki Blizzard MMO'nun çıkış tarihi hakkında bir açıklama yapmadığını özellikle belirtiyor.


Peki ama bu oyun, neden bu kadar önemli? Haberimizin ikinci sayfasında...


Tüm Konu: Blizzard'ın Titan'ından kötü haber geldi!

Resimlerle: Efsane oyunlar

Kaynak: www.chip.com.tr