Blog Hakkında Olumsuz Eleştirileriniz

spahi
11-12-2011, 10:15   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

ben aslında blog işinde yeni sayılırım,eğer beş günü yeni sayıyosanız:D,ama şaşırtıcı derecede hit aldım,bana göre şaşırtıcı:),şuan 600 de falan iki yüzü bana ve çevreme kes 400.
iş bu boyuta gelince blogu biraz düzenledim,şimdi Tüm olumsuz eleştirilerinizi bana,olumluları başkalarına yapmanızı bekliyorum.:)
saygılar.

bloğu görmek için lütfen tıklayınız. :P :D

ben görmediğime tıklamam diyenler için :D      http://arabul-pinti.blogspot.com/

Son Düzenleme: spahi ~ 11 Aralık 2011 10:24
M.G.G
11-12-2011, 10:38   |  #2  
M.G.G avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,367 mesaj

Arkadaki kız neresine bakıyor :D
Şaka bir yana güzel blog olmuş (:

spahi
11-12-2011, 11:37   |  #3  
OP Taze Üye
10 mesaj

harbiden,o değil bide şaşı galiba yeni fark ettim :D yorum için saol.

spahi
11-12-2011, 11:47   |  #4  
OP Taze Üye
10 mesaj

bide kafama takılan iki soru var siz üstatlara danışmak isterim.
1-yeni ürün tanıtımı yapsam blog çok mu karışık olur kullanıcı için?yapmalı mıyım?yapmamalıyım?
2-google reklamı alıp uyumsuz bi görüntü oluşturmak istemiyorum kullanıcı için?almalı mıyım?almamalı mıyım?
tabi bu reklam olayının maddi cazibesi de beni tahrik etmeye devam ediyor:)
soru işareti fazla ama soru sayısı iki sayılır:) saygılar

potdehid
05-01-2012, 15:05   |  #5  
Taze Üye
13 mesaj

Google metin reklamlarının tasarımını özelleştirebileceğiniz için uyumsuz bir görüntü oluşacağını sanmıyorum. Blog hoş olmuş ama anasayfada yayınlar arasına metin reklamları veya biraz boşluk eklerseniz ziyaretçiler yazıları okumaya daha az üşenirler diye düşünüyorum. Bir de yazılarda daha çok maddeleme, gruplama, alt başlıklar ekleme yollarına giderseniz yazılarınız daha çekici olacaktır.

IceManF1
14-01-2012, 20:14   |  #6  
IceManF1 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,542 mesaj

Bence arka plan değişmeli. Yazı puntoları çok büyük.

Google Adsense, blogger'ı sever. Reklam başvurun hemen onaylanır büyük ihtimalle. Bence mutlaka reklam ekle, sorun olmaz.

spahi
17-05-2012, 16:56   |  #7  
OP Taze Üye
10 mesaj

öncelikle geç cevap verdiğim için özür dileyerek başlıyorum.potdehid önerilerini kesin değerlendireceğim şu sıra yoğun olsamda yazın bloğu düzenleme,genişletme yaparken ilk bu kriterleri düşneceğim.IceManF1 arka plan iç açıcı olsun istedim ama herhangi bi tarz veya direk önereceğin bişeyler varsa eğer değerlendiririm yazı konusu ben çok yazı okuyunca gözlerim ağrır onu düşünerek yaptım  ama şeklen biraz kötü oldu galiba.mesaj kalabalığı olmasın diye tek masajda cevap verdim.ilginiz ve değerlendimeleriniz çok güzel size teşekkür ediyorum IceManF1,potdehid.konuyla ilgilenecek olan arkadaşlar içinde er yada geç cevap vermeye çalışacam yaza kadar biraz yoğunum kusuruma bakmayın.ama blogla ilgilenmesem bile size cevap vermeye çalışacağımı bilin arkadaşlar:),saolun.