ben kendime blogcu.com'da bir blog sayfası açtım.bende hazır kodlarda var(takvim,saat,haber bülteni,vb.)fakat bunları bloguma nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum.blog sayfamın boşluk kısımlarına(örneğin;sağ veya sol tarafına) bu eklentileri nasıl ekleyebilirim?
ayarlardan 'Eklenti' menüsü var ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum.yardımcı olabilir misiniz?
bloga eklenti eklemek
Selamun aleykum
2006 yılında kurulmuş bir blog hesabım var çok fazla tıklayan olmadı ama güzel şeyler öğrendim
şunu sakın unutma blogcu.com da istediğini yapabilirsin istersen aşağıdaki bağlantıyı tıkla ve neler yapılabilmiş gör
şu anda bazı siteler blogculardan besleniyor onların açtıkları ve kendilerine has olan konuları kendi forumlarına yüklüyorlar ve şunu sakın unutma google orjinallik ister kalite ister gogle de çıkmak istiyorsan orjinal olacaksın
aşağıdaki site çok güzelbir site istersen bakabilirsin
orada seninle ilgilecenecek kişiler vardır
bloga saat, haber bülteni, radiyo gibi eklentileri şablon dan ekliyebilirsin bunun için blogcu menüsünde gözüken şablon yönetimi şablonunuzu düzenleyin
ainançbloga saat, haber bülteni, radiyo gibi eklentileri şablon dan ekliyebilirsin bunun için blogcu menüsünde gözüken şablon yönetimi şablonunuzu düzenleyinpeki bu eklentileri 'şablon düzenle'de hangisini nereye koyacağımı nasıl bilecem?
hangi kodlar arasına yazacağım?
yardımcı olablir misiniz?
aşağıda blog sayfamın resmi var.sarı yerler şablona ait zaten.kırmızı yerler ise boş.ben bu boş alana bahsettiğim eklentileri nasıl eklerim.eğer şablondan yapılıyorsa hangi kodlar arasına uygulamalıyım?
yardımcı olursanız sevinirim...
yardımcı olabilecek yok mu?
blogcunun fonksiyonları yani kullanıcıya açıklığı biraz sınırlı kalıyor sana blogger den almanı öneririm
http://bilgiperisi.blogspot.com
bir bak istersen