teknolord.blogspot.com Yeni açtım bu işte yeniyim sizce arayüzde ne değişmeli?
Blogum nasıl olmuş eksiklerim varmı?
eliniz değmişken birde ankete katılın :D arkdaşlarınızada tavsiye edebilirsinizz.
Güzel bir blog olmuş. Yukarıdaki akadaşında dediği gibi chip haberlerinin altına Chip Oniline'dan alıntıdır diye birşey yazarsan daha iyi olur. Bu arada arkadaki Matrix resmi güzel gitmiş.
Mustafa Akın,Hocam bundan sonra dikkat eder sanırım , yeni açtığını söyleyen bir kişiye bu tarz bir tepki vermek doğru değil neticede kendi de söylüyor yeni olduğunu..
yunusyalvac,
TEKNOLORD yazısı çok sade ve kaba..Biraz dikkat çekmek içinde kendi yazılarınızı yazmalısınız..Yeni bir program yazın veya hiç olmayan bir şeyi yapın demiyorum , sadece alıntı yazıların sonuna kendi düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi de aktarın..Tabi alıntı yaptıklarınız da her yer de bulunan basit haberler olmamalı..
teşekür ederim.sizin yorumlarınız bizim gelişmemzizi sağlaycaktır
Mustafa bey ben blogculuk işinde yeniyim sizin bana yardımlarınız bulunmadıkça ben gelişemem öğrenenmem
Mustafa bey ben blogculuk işinde yeniyim sizin bana yardımlarınız bulunmadıkça ben gelişemem öğBunun blogculukla alakası yok, genel kültürle de alakası yok, sizden biri kitap yazmasını istese bir yazarın kitabından beğendiğiniz bölümleri alıp yazar mısınız? Hocanız ödev isteyince arkadaşınızınkini mi verirsiniz?