bluethootla pc ye numara gönderemiyom

HPQ-User
12-07-2009, 14:33   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

selo1425 sormuş:
mrb öncelikle hepinize cok tesekkür ederim çalışmalarınızdan dolayı.benim soyle bi sorunum var.ep telefonumdan pc ye buluethootla numara gönderemiyorum gönderirken mirosoft office outlook ile ilgili su sorunla karşılaşıyorum."Bir program outlookta depoladığınız e-posta adreslerine ulaşmaya çalışıyor" diye bi pencere.bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

saygılar

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
P43.0
2GB RAM
500 HDD

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0)

HugOBoss___
12-07-2009, 15:26   |  #2  
HugOBoss___ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,011 mesaj

1- telefon numaralarını cep telefonunuzun pc suite programı ile göndermeyi deneyin(cep telefonunun kutusundan çıkan cd veya marka ve modele göre internetten bulabilirsiniz.) bluetooth ile resim,ses ve diğer dosyaları gönderebilirsiniz... bunu yapmak için;

2-bluetooth adaptörünü pc nizin usb girişine yerleştirin win xp otamatik olarak adaptörünüzü tanıyacaktır... cep telefonunuzun bluetooth özelliğini aktif hale getirin. göndermek istediğiniz dosyayı cep telefonunuzdan seçerek gönder i seçin. görev çubuğunun sağ alt köşesinde bluetooth simgesine sağ tıklayın\dosya al seçeneğini seçin\çıkan menüde "next" seçeneklerini takip ettiğinizde cep telefonunuzdan pc ye veri aktarımı yapılacaktır.

3- eğer pc nizden cep telefonunuza veri aktaracaksanız göndermek istediğiniz dosyanın üzeride sağ tıklayıp "gönder" seçeneğini seçmeniz yeterli...