BLUETOOTH SORUNU

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
ersingo
01-11-2004, 15:21   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
39 mesaj

bu service pack 2 mahvetti beni. bluetooth usb kartını tanıtıcam ama tanıtamıyorum. orjinal cd si var bende programı kuruyor ama aktif hale gelmiyor. windows un kendi otomatik olarak tanıyıp yüklediği bluetooth programı ile göndermeye çalışıyorum. ondada obex dosya transferinin yüklü olduğundan emin olun diyor. orjinal programı sorunsuz kuramadığım için obex dosya transferi nide açamıyorum doğal olarak. bu obex file transfer i ni manuel olarak başka bir şekilde yükleme imkanım yokmu? veya windows un kendi bünyesinde halledemezmiyiz bu konuyu. eğer beceremezsem sp2 yi kullnamamamız gerekiyor. formatlayıp sp1 liyi yükliycez.

lisanslı kullanıcıyım.

Recep Baltaş
05-11-2004, 18:15   |  #2  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Yaw her işi yapamayan suçu SP2 ye atıyor.Bluetooth adaptörü bendede var ve bende SP2 yükledim ama adaptörü sorunsuz kullanıyorum.Bluetooth u yüklemek için önce pc de yüklü tüm buetooth şeylerini sil (SP2 hariç)Sonra adaptörü tak.sonrada otomatik YÜKLEME.Bluetooth cd sini tak ve ardındankurulum programını çalıştır.Pc tekrar otomatik tanıyınca (bu esnada bluetooth yükleme programı arkada çalışıyor)otomatik yükle işaretle ve ileri de aygıt sorunsuz yüklenir.Task barda(sağ alt)bluetooth simgesi çıkar.ona tıkla ve find devices de aygıt bulunca ileri falande işte olur.