Bigisayarda çıkan uyarıyı yazıyorum.1485824 yordam giriş noktası,versit.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı.
bluetooth sorunu
http://www.dlldump.com/download- ... iles/V/versit.dll/1,0,0,16/download.html
bu linkten aşağıda gördüğünüz download kısmına tıklayın indirdiğiniz dosyayı C sürücünüzün içindeki windows klasörünün içine ve windows klasörünün içindeki system32 klasörünün içine kopyalayın. işinize yarayabilir...
Filename: versit.dll
Version: 1,0,0,16
Click Here to Download versit.dll
sorununuz bluetoth sürücünüz ilede ilgili olabilir...
Sorunum ıvt bluesoleil in yeni versiyonu olan 5.0.5 yüklememle başladı.Yükleme nedenim nokia pc suitin bluetooth yeni versiyonunu istemesiydi.Sizin vediğiniz download ı uyguladığımda sorunum çözülür mü?
büyük ihtimal arkadaşın verdiğinde çözülür...
Malesef aynı sorun devam ediyor yeni önerilerinizi bekliyorum
Bilgisayarınıza yüklü tüm bluetoth yazılımlarını kaldırdığınızdan emin olun.
ve bu linkten en son sürüm ivt yazılımını indirip kurun.. kurduktan sonra bluetoth la ilgili hiç bir işlem yapmadan pc nizi yeniden başlatıp tekrar deneyin...
File Name : IVT_BlueSoleil_6.2.227.10_for_32bit_OS.zip
File Size : 37.4M
Publish Date : 2008-7-11
Languages : English, Simplified Chinese, Traditional Chinese, German, Polish, Russian, Spanish, Japanese, Korean, Norwegian, Portuguese, Swedish, Italian, French, Danish, Dutch, Finnish
Note: Before installing this new version, please uninstall the old BlueSoleil version.
verdiğiniz programı kurdum ancak paralı galiba nasıl kullanıcam ?
paralı değil.. farklı bişey yapmış olmalısınız...
verdiğiniz bluesoile yazılımı kayıt olmamı istiyo,kayıt olunmadığı takdirde sadece 2 mb'lik veri aktarımı yapılabileceğini söylüyor.nokia pc suit'te veri aktarımı yapılamıyor.
ok bekleyin size daha düzgün bi sürüm temin edicem kısa sürede linkini buraya atıcam...
http://rapidshare.com/files/9074 ... 5.0.5.Build.178.rar
bu linke girin..
açılan sayfada Free USer ye basın ve ekranda belirtilen Sn süresi bitince download'a tıklayın.
kolay gelsin..
Sorun halloldu. Yardımların için çok teşekkür ederim.