oyunu en üst seviyelerde oynayabileceğim görünüyor fakat oyunu ne en üst seviyede ne de en alt seviye de düzgün bir şekilde oynayabiliyorum ayrıca sadece bu oyunda değil bazı oyunlarda da bu sorun var acaba sorunum neden kaynaklanabilir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Blur'u takılarak oynuyor YARDIM
güncellemelerini yaptım ama yinede olmadı bir türlü bulamadım sorunu
bir çok oyunda takılarak oynuyor sistemim iyi olmasına rağmen lütfen yardım
evet laptop ama ısılara nasıl bakabiliriz
10dk da bütün sistemin ısısı max. değerlere ulaşmaz... bi 20-25dk fln oynican... we olabildiğince sisteme yüklen... sonra tam yükteyken everest e weya speed fan a geç ısıları not et... ( pc i ilk açtığındaki ısıları not etmei unutma!! ) sonra ısıları yaz... mesela ilk açtığında 35-40derece ise oyun sırasında 65+ oluyorsa ısıdandır...
gpu saati 110mhz yazıyor gerçek 600 yazıyo acaba bundan kaynaklanıyor olabilir mi veya oyunda kendisi mi artırıyor ki o kısmı anlamadım ayrıca everestte sıcaklığa nereden bakılıyor onu bulamadım
arkadaşlar speed fan ile baktım oyuna girmedim ama 2 download programı açık 2 internet explorer sayfası açık bir de winamp açıktı 74-80 arasında sıcaklık değeleri oluştu bana biraz fazla gibi geldi sizin yorumlarınız nedir??arkadaşlar bir de winamp falan açtığımda audiodg.exe diye bir program çalşıyor işlemciyi %10-15 arası kullanıyor bu programın böyle çalışması normal midir
peki ekran kartının 110 mhz de çalışması normal mi gerçek hız 600 mhz yazıyor
3-4 tane küçük program açıkkıen 75-80 i görüyorsa o sistem hiç hayır bekleme.... adam akıllı gidip bi soğutucu al... bnm dandik laptop bile full yükte 75dereceyi 1 kere gördü xD ısılar aşırı yüksek... oyun korsan ise ondan da olabilir... arkadaki programları kontrol et... ama önce ısıları düşürmeye bak...
speedfan da ölçüm yaparken 64 yazıyo sonra 71 yazıyo frekansa göre mi ölçüm yapıyor acaba grid oynadım ayrıca download programı açıktı sıcaklık 74 te en iyisi ben soğutucu alayım peki soğutucu tavsiyeniz var mı acaba ben bir tane buldum incelerseniz sevinirim
http://www.vatanbilgisayar.com/c ... ils.aspx?I_ID=41581
arkadaşım soğutucuların dışında şu yöntemi dene ctrl+alt+delete yap ordan işlemlere geç blur.exe ye sağ tıkla öncelik atamasını kontrol et benimki de takılıyordu yüksek öncelik atamasını normal yaptım çok rahat çalışıyor bir kontrol et derim